Foto van een Austro WT33Een folder van een Austro WT33, werd ook wel verkocht onder de naam Warchalowski, het is mij niet helemaal duidelijk in wat voor een mapje hij hoort. Deze trekker is uitgevoerd

Austro WT33

+4
draaipiet
Foto van een Austro WT33
Een folder van een Austro WT33, werd ook wel verkocht onder de naam Warchalowski, het is mij niet helemaal duidelijk in wat voor een mapje hij hoort. Deze trekker is uitgevoerd met een V3 cilinder motor, die om te bouwen is naar een V4

Reacties

+3
draaipiet
Nog even de achterkant van de folder

(klik om te vergroten)

WT33 Achterkant folder
+2
Towaberg
Daar moet toch onbalans in zitten? Een v3!
draaipiet
@Towaberg Lijkt mij ook, maar ik heb er geen ervaring mee. In de folder staat een lage zuigersnelheid, maar bij het vermogen staat 30 pk bij 2800 omw. Ik vind dat geen lage zuigersnelheid..............
Mogelijk reageerd hier nog een ervaringsdeskundige op.
+1
Niels_D
@draaipiet Bij een korte-slag motor hoeft een zuiger per omwenteling minder afstand af te leggen in de cilinder wat neerkomt op een lagere gemiddelde zuigersnelheid.
draaipiet
@Niels_D Ja klopt ik snap dit ook, maar je praat over een lage gemiddelde zuigersnelheid, maar hij heeft die hoge snelheid wel een kort moment.

Maar de vraag ging meer om de onbalans bij een V3, en die onbalans hebt naar mijn mening meer te maken met je omwentelingen van je krukas (2800 omw/min)
+1
Niels_D
@draaipiet Lijkt erop dat problemen met de V3 min of meer de ondergang van het bedrijf in gang gezet heeft:

warchalowski.co.at/meilensteine-.html/
warchalowski.co.at/d-32---d-32-s.html/
draaipiet
Quote Reactie van @Niels_D:
Lijkt erop dat problemen met de V3 min of meer de ondergang van het bedrijf in gang gezet heef

Daar lijkt het inderdaad op, Ik heb niet alles goed gelezen, want dan moet ik het vertalen, maar ik haal het er wel uit.

Mooie aanvulling, bedankt

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Austro WT33 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!