Foto van een Hitachi 130W spelen met het nieuwe speelgoed van de buurman. Wat een machine. Foto is geplaatst door Yanmarthomas op 16-04-2022 om 20:18:28, met 9 reacties.

Hitachi 130W

+3
Yanmarthomas
Foto van een Hitachi 130W spelen met het nieuwe speelgoed van de buurman. Wat een machine

Reacties

+1
wim-same
@Yanmarthomas Dat is wat anders dan jou Inter'tje he.
+1
Yanmarthomas
@wim-same haha, heb met genoeg rupskranen gewerkt grootste was 4.5 ton dacht ik. Maar dit heel wat anders 14 ton eigen gewicht is deze. Machtig veel kracht zit daarin.
+1
wim-same
@Yanmarthomas Ik heb kranen gehad van 2,2 ton tot 20 ton, en ook wel met 35 tons kranen gewerkt. Nu heb ik alleen nog naar een Kubota KX 27-4 om mijn laatste jaren vol te maken. ha ha. Dit Kubota'tje draat ook goed hoor.
+1
Massey 2705
Dat is een bekende kraan uit schiedam....! Ga jij er de oude varkens stallen mee slopen ?
+1
Yanmarthomas
@Massey 2705 ik niet. Maar de eigenaar van de kraan wel,😉
+2
Massey 2705
@Yanmarthomas ja , jammer is dat.... weer een boer gestopt in Nederland...
Die kraan is van een kameraad geweest van mij.
Je buur jongen is wel is op bezoek geweest bij me.....😉
+1
Yanmarthomas
@Massey 2705 ja helaas. Hij was er ook wel klaar mee. ze hebben er 4 geloof ik. Bram thijn Koen en nog eentje waar ik de naam niet van weet.
+1
deutzieee
Fijne kraantjes zijn dat ja👌

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Hitachi 130W ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!