Foto van een International 423Lichte klusjes met een lichte trekker. Zolang er geen gps is op het bedrijf is de keuze vrij om de trekker te gebruiken die het beste bij de klus past.De voorvrucht was p

International 423

+7
MaxxuM4ever
Foto van een International 423
Lichte klusjes met een lichte trekker.
Zolang er geen gps is op het bedrijf is de keuze vrij om de trekker te gebruiken die het beste bij de klus past.
De voorvrucht was pootaardappelen. Er is na de oogst niets aan gedaan en zo de winter over gelegen. Voor het zaaien rustig opengetrokken met de woelpoot en daarna een zaaibed gemaakt met de rotor kopeg.

Reacties

+1
steyrlanzboy
Mooi
+1
Wybren de vries
En ook de perfecte trekker met dit weer lekke in het zonnetje
caseboy
Mooie combinatie zo
Pieter Buren
Als er wel gps is kun je met trekker met gps land klaarmaken en met de lichte trekker zonder gps gewoon de sporen van de kopeg volgen. Als je 5x (bij 27m sproeimachine) om het perceel heen gaat met de kopgeg weet je ook precies waar je de de zaaimachine moet heffen of laten zakken.
MaxxuM4ever
@Pieter Buren hier zie je veel dat dan de zaaimachine direct achter de kopeg wordt gehangen en dat de bieten en soms ook uien dan in 1 werkgang worden gezaaid. Er zaaien weer meer oude 6 rijers bieten dan moderne 12 of 18 rijers denk ik in de Wieringermeer.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 423 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!