Foto van een Taarup 1030 het is gezellig tegenwoordig op het erf, de rechtse taarup 1030 is onze eigenste waarvan we de bovenbouw verlaagd hebben afgelopen week zodat we met de bovenbouw omhoog ook in

Taarup 1030

+2
Foto van een Taarup 1030 het is gezellig tegenwoordig op het erf, de rechtse taarup 1030 is onze eigenste waarvan we de bovenbouw verlaagd hebben afgelopen week zodat we met de bovenbouw omhoog ook in de stal kunnen.
De linkse 1030 hebben we een paar weken terug gekocht voor onderdelen. Dus als er iemand iets van nodig heeft stuur maar een pb'tje en dan kijken we of we tot een overeenkomst kunnen komen👍👍

Reacties

+1
MaxxuM4ever
De banden van de donor machine linke wel groter als onder je eigen machine, of lijkt dat maar zo?
@MaxxuM4ever dat klopt inderdaad, dat was eigenlijk niet de bedoeling maar toen we zelf overgestapt zijn op 17 inch velgen kwamen we tegen deze banden aan lopen voor zo'n schappelijke prijs dat we ze niet konden laten liggen, als deze glad zijn komen er wel hogere op, dat scheelt weer een stuk, ze zijn niet smaller dan de orginele hebben we nagemeten.
bart99
En het is niet de planning om de banden vd wagens te wisselen?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Taarup 1030 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!