Kleintjen in zijn element tussen de drukwielen en triltand😄.De dubbellucht van de 6600 past er goed aan. Gelijk in de juiste kleur gezet.

Schlüter Compact 950 TV

+4
Schluterfan
Kleintjen in zijn element tussen de drukwielen en triltand😄.

De dubbellucht van de 6600 past er goed aan. Gelijk in de juiste kleur gezet.

Reacties

Towaberg
Mooi om te zien 👌👌👌
BEboer
Knap Simon! 👌
Mss een domme vraag maar wat voor zin hebben de drukwielen voorop als je triltand zo breed is? Of rijd je dubbel? Gwn benieuwd ik heb graag dat alles aangedrukt is.
Schluterfan
@BEboer

Geen domme vraag 😉, de buitenronde rij ik met dichtgevouwde triltand, daarna overlap ik een deel. Je moet toch bijna altijd dubbel eroverheen wil het wat gebroken zijn. Lukt aardig zo. En capaciteit 💪💪. Dit gaat veel sneller dan met een rotoreg en het ligt niet te fijn voor mais. Bij de bieten ben ik er eerst nog eens met een frees over geweest, maar dat was ook om de bladresten en stengels van de dorsmais nog kleiner te krijgen.
BEboer
@Schluterfan duidelijke uitleg wij houden ook vast ad triltand in ons grondje 👍
Jeroen 86
@Schluterfan triltand zie je aan onze kanten niet meer. Maar hier wordt ook nietveel meer geploegt.
Schluterfan
@Jeroen 86
Hier is het verdeelt, triltand, zaaibedcombinaties, rotoreggen. Een kennis van mij legt klaar met een schudeg. Maar ik zie het nut niet van rotoreggen hier in de zandgrond, tenzij ze een dichte pakkerrol hebben. Die met kooirollen laten het veel te fijn achter.
Jeroen 86
@Schluterfan zo heeft iedere streek zijn gewoontes

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schlüter Compact 950 TV ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!