Kraakman BV Reusel op de foto met een Volvo FH 4th gen 460.19-04-2022, Reusel.. Foto is geplaatst door Jotke op 24-04-2022 om 14:12:06, met 14 reacties.

Volvo FH 4th gen

+1
Jotke
Kraakman BV Reusel op de foto met een Volvo FH 4th gen 460.

19-04-2022, Reusel.

Reacties

Jotke
Zoek de verschillen:

truckfan.nl/picture/1461876/
angelo-nabben
Wat doe je voor een beroep?
Ik zie altijd foto’s van jou van Kraakman en voor heen van de Kok.
+1
Jotke
@angelo-nabben

Is puur hobby.😉
caseboy
Vind het persoonlijk mooier dan de oude kleurstelling
Jotke
@caseboy

Ik moet er aan wennen. Maar dat was bij de vorige net zo. Dat ging van bestickering met foto's van een trekker, minigraver etc er in verwerkt naar dat rood zonder iets er in.

Kan zo nog niet zeggen wat ik mooier vindt. Oude stond de combinatie ook goed. Was samen met de dieplader een mooie combinatie( is er ook in miniatuur van WSI). Bij deze combi moet er nog wel wat aan de dieplader gebeuren kwa kleur. Dat rood steekt zo af tegen dat groen... of die ook een kleurwisseling krijgt zal de tijd moeten uitwijzen. Een ding is zeker: dat gaat niet voor niks. Denk dat met een beter passend kleurtje op de dieplader dit ook weer een mooie bijzondere combinatie kan worden.

De bestickering in algemeen valt niet tegen al vindt ik die van de Mercedes van Kraakman wat frisser ogen op foto's als deze( en de andere Volvo).
+1
caseboy
@Jotke hen het net opgezocht en op die mercedes hebben ze het wel mooier gedaan ja. en zo vloekt de oplegger wel bij de auto.
ik vond bij de oude kleurstelling het grijs aan de onderkant een afschuwlijk lelijke kleur.
Jotke
@caseboy

Dat grijs had ik ook niet veel mee nee.
Afschuwelijk vond ik het dan weer niet. Wel mooi dat het chassis en de bumper nu ook mee groen gespoten zijn. De Benz heb ik nog nooit in reallife gezien maar de kleuren ogen op foto's wat meer glanzend. Bij deze is het wat mat groen en ontbreekt de gele lijn.

Toen de kok van de oude styling met foto's er in verwerkt overging naar het gewoon rood met grijs moest ik ook erg wennen. Des te meer omdat ze toen bij de trucks overgingen van DAF naar Volvo. Uiteindelijk heb ik de combinaties heel wat keren in reallife gezien en moet zeggen. Deze was op zich een mooie combinatie zo met de dieplader. En een speciale. Ding is erg laag en kwa lengte is ie gewaagd. Dit is een lowdeck alsk het goed heb. De andere een gewone.

Ik verwacht dat de dieplader ook nog wel gespoten wordt al was dat in eerste instantie niet bedacht heb ik me laten vertellen.
caseboy
@Jotke volgens mij zijn beide trucks een lowdeck uitvoering
Jotke
@caseboy

Deze en de Benz?

Ik bedoel de Volvo's. Die in Molenaarsgraaf is een gewone. Niet lowdeck. Daar hangt een van de oude opleggers van de voorganger( DAF XF) van deze aan. In Esbeek is toen de trucks vervangen werden een compleet nieuwe set gekomen, zowel truck als oplegger nieuw, die was/is 5 tot 6 dagen per week onderweg en zit net als denk ook de Benz een vaste chauffeur op. Omdat daar nog al eens ladingen die op het randje zaten kwa hoogte is toen voor een lowdeck gekozen en dieplader ook zo laag mogelijk.

Die in Molenaarsgraaf is in principe gewoon een reservetruck die nauwelijks gebruikt werd/wordt. Alleen even een trekker ophalen bij een boer of af en toe een andere vestiging bijv. Bij de kok werd die ook ingezet bij het machines aanleveren of ophalen op grote beurzen zoals ATH en TKD of als de ander het te druk had met machines afleveren bij dealers bijv.

Daar is toen alleen de truck vervangen door een jong gebruikte. Oplegger heeft nog achter de DAF CF gehangen en daarvoor de XF.

De Broshuis 4 asser achter die lowdeck is naast dat ie lang en laag is ook nog uitschuifbaar.

(klik om te vergroten)

Bumper en beplanting opzij waren eraf omdat ze gespoten werden.
+1
caseboy
@Jotke ok bedoelde de Volvo's ja. im dacht dat de andere ook een lowdeck was maar ik zit toch abuis zie ik.
Jotke
@caseboy

Kan gebeuren.😉

Ben wel benieuwd naar de nieuwe van Geert-Jan. Ik verwacht dat dat op de bellettering en kleur dieplader na dezelfde wordt. Bellettering en kleur schijnt anders te worden.
+1
Mauritsdb
De actros heeft minder groen maar niet minder mat hoor.

(klik om te vergroten)

Jotke
@Mauritsdb

Oké. Had alleen nog maar een foto die binnen genomen was gezien. Zal wel beetje aan de lichtinval liggen.

Wel mooie truck zo!👌🏻

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Volvo FH 4th gen en hebben de trefwoorden transport , volvo , machinetransport , volvo fh en kraakman bv geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!