De john deere 2120 weer aan de ploeg gezet. Voor ons een nieuwe ploeg. Een kuhn/huard. Trekker trekt hem weer vlot alleen werkt de hef nog niet lekker mee. Die had al langer wat kuren dat hij niet gin

John Deere 2120

+3
john deere 7810
De john deere 2120 weer aan de ploeg gezet. Voor ons een nieuwe ploeg. Een kuhn/huard. Trekker trekt hem weer vlot alleen werkt de hef nog niet lekker mee. Die had al langer wat kuren dat hij niet ging heffen na bedienen. Nu heb ik het idee dat hij niet altijd naar de zelfde positie zakt.

Reacties

Guldner1959
Heb je de hef filter en olie schoon?
Ik had dat probleem ook na nieuwe filter en olie was het probleem opgelost.
john deere 7810
@Guldner1959

Dat is wel schoon. heb dat deze winter er nog af gehad voor de hefaskeeringen. Denk dat ik eens even moet afstellen volgen het boek en anders het hefdeksel er een keer af pak en er eens even onder/in kijk.

het ploegt voor geen meter in ieder geval.
Guldner1959
@john deere 7810 dan denk ik dat je in het ventielenblok moet zijn .
Misschien een veer stuk of slap, afdichting lek of vuil (stukje keerring) tussen een klep.
Henk 1120
@john deere 7810 Mooie combinatie om mee te werken, als het een beetje mooi weer is en alles goed functioneert. Zal vast goed komen 😉
john deere 7810
@Henk 1120

zekers. weertje is inderdaad wel belangrijk. anders wachten we wel even haha. zeker. kwa afstelling met de ploeg is het super. mooi ploegje ook dat weinig gedaan heeft en ook eindelijk een blijvertje is. alleen begint die hef nu iets te kloten heb ik het idee. de diepte van de eerste schaar verschilt, daardoor is het land niet vlak.

dus misschien de 1640 of 2650 er maar voor en kijken hoe dat gaat. kijk ik daarna wel naar de storing van de 2120
Henk 1120
@john deere 7810 Dat is altijd vervelend, als je het land niet vlak kan krijgen met het ploegen. Dan is het fijn, dat je nog wat andere mogelijkheden hebt. Ik heb me gister met het mooie weer ook nog mooi kunnen vermaken met m'n 1120 en een vaste tand. Verzopen graanland uitstukken en opnieuw inzaaien. Komen nog wel foto's van.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 2120 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!