Foto van een Kramer KA 11023 April was een toertocht van oldtimertrekkers, hier een beginnetje van wat daar te zien was. Ik kwam tijd te kort om alles goed te bekijken. Een prachtige dag met prachtig

Kramer KA 110

+1
draaipiet
Foto van een Kramer KA 110
23 April was een toertocht van oldtimertrekkers, hier een beginnetje van wat daar te zien was. Ik kwam tijd te kort om alles goed te bekijken. Een prachtige dag met prachtig weer.

Reacties

+5
stijn-de-bock
Prachtig trekkertje
+5
wim-same
Prachtige Kramer. zo een had een oom van mij vroeger ook, en daarnaast staat ook een stads genoot te kijken. [ Oudewater is een stad, ha ha ]
+5
wim-same
@wim-same En die oom was toen ook al loonwerker, en had samen met een andere oom ook een loonbedrijf, met 3 Kramer's, waarvan één KA110. en de zwaarste was 30 PK. Je kan het je nu niet meer voorstellen voor een loonbedrijf.
+2
Rondeutz06
Prachtig, met deutz motor??
+3
Kramer U800
@Rondeutz06 Jazeker Ron, F1L612 met 11 pk.
+4
wim-same
@Kramer U800 11 pk, mijn gazon maaier heeft nog meer. prachtig hoe het vroeger ging.
+3
Kramer U800
Die ziet er heel mooi uit, net gereed na een restauratie kan je zien, in originele toestand terug gebracht.
+2
Towaberg
Heerlijk dat je door de snuit kan kijken 👌
+3
wim-same
@Towaberg Koplampen zitten ook binnen in de snuit.
+2
Towaberg
@wim-same ja prachtig 😻

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Kramer KA 110 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!