Foto van een Deutz-Fahr Agrotron 128 vaste mest ligt er op morgen drijfmest vrijdag spitten en ploegen en kan de mais dr in

Deutz-Fahr Agrotron 128

+3
sjonnies
Foto van een Deutz-Fahr Agrotron 128 vaste mest ligt er op morgen drijfmest vrijdag spitten en ploegen en kan de mais dr in

Reacties

+2
hummy
Volle bak!
+2
MF 2725
The sky is the limit! 🤔😂😂😂
+3
RVM
Weet niet hoe dat met zulke types is, maar de strooiers met liggende walsen waar ik ervaring mee heb, werden hier niet zo happy van.
+4
reinder-mf
@RVM en anders de grond wel. Je kan beter 3x vaker rijden 🤔
+2
Siete
@RVM
Het wil zo nooit onder de klep door dus zal het er naast over de bak gaan vallen. Is maar net hoe precies je bent, maar het komt het strooibeeld niet ten goede.
+12
Fendt926Driver
Ik denk dat dit ook in de categorie huur strooier valt
+3
WaterDeutzer
Quote Reactie van @Fendt926Driver:
Ik denk dat dit ook in de categorie huur strooier valt

Niet slim als de verhuurder ook op TF zit.🤔
johndeerebrabant
Geen halve karren hé😂
+2
hoest
Dit is gewoon verkrachten van je materiaal
+1
zettelmeyer
Wat een ophef om die kop.... niemand weet hoe zwaar het spul is maar wel gelijk weer een oordeel klaar.. grof taai spul komt volgens mij veel meer op de wage aan dan dit spul
+2
RVM
@zettelmeyer mijn collega op het werk heeft op deze manier een keer de bovenbouw waar de strooiwalsen in hangen op een hoop gedraaid. Was met heel licht spul ( uitgedroogd aardbeiensubstraat ) maar door de constante druk van de lading door de bodemketting, vouwde hij de bovenbouw op een hoop en daarna knapte de bodemketting en nestwielen.
+2
hoest
@zettelmeyer zelf als dit veertjes zijn is dit gekken werk. Het is vlakbij mag ik hopen want zo over de weg is al helemaal onverantwoord. Je morst aan alle kanten, je strooibeeld wordt onnodig verslechterd en je materiaal heeft extra te lijden.

Naar het staat wel stoer blijkbaar
johndeerebrabant
@hoest daar heb je gelijk in
+1
zettelmeyer
@hoest hier heel veel paardenmest op vlasbasis gestrooid. Ook zo ramvol. Spul weegte nog geen 400 kg de kuub (gewogen voor mest aanvoer). Strooide al voor geen meter omdat zo ligt is en ben nog steeds van mening dat zware mest er meer op aan komt en dat zij de verhuurder ook.
+1
sjonnies
@zettelmeyer kijk jij snap het. Dit is mest vd kalveren die lopen bij ons op zaagsel tot 3 maand dat spul weegt geen drol trekker deed het met 3 vingers in de neus in de 1000 eco stand.
+1
PieterA
@sjonnies grote neusgaten "3 vingers🙈"
sjonnies
@hoest klopt mest ligt op maisland sit is zaagsel met mest vd jonge kalveren tot 3 maand spul weegt geen drol dat morsen zie je daarna niks meer met cultiveren
+1
@zettelmeyer Indd, hier hoor je niemand en dit lijkt me zwaardere mest 😅tractorfan.nl/picture/1445043/…
+1
catfan55
@ronald-deutz-fahr hij kan nog wel voller hoor Ronald
Het strooi beeld veranderd er niet van. Er kruimelt niks langs heen en alles gaat door de walsen.

Vergis je ook niet dat onze noord Amerikaanse bakken veel breder zijn. Strooier is 4m breed op de banden, daarom kijken de koppen die rij laden extreem, maar in praktijk valt het reuze mee.

(klik om te vergroten)

@catfan55 mij hoor je niet meer niet over hoor, zo gaat dat nou eenmaal, volle bakken 😅
En overal zie je het gebeuren, verhuurders weten zelf ook wel dat zo’n wagen niet half vol gaat

Verbaas me wel dat die het bij jullie allemaal nog door de walsen trekt. Mijn ervaring met de strooiers van hier is dat de kop er aan de zeikanten wel afgedrukt word..
Met meter brede bak zal dat wel minder zijn indd 😎
+1
catfan55
@ronald-deutz-fahr de deur staat niet recht omhoog maar onder een hoek naar voren, daardoor druk je alles door de walsen ipv de kop er af, de feedlot waar wij nu zijn laad ons rond vol, en zie nagenoeg niets van de wagen vallen tijdens strooien, 99% gaat door de walsen 🤷🏻‍♂️
+1
dx11
Quote Reactie van @ronald-deutz-fahr:
En overal zie je het gebeuren

Hier niet hoor! De schuitemaker houdt het niet voor niets al 62jaar bij ons vol
@dx11 als je een grote Samson huurt gaat de schuitemaker lang mee ja 🤪
+1
dx11
@ronald-deutz-fahr een keer gedaan ja. Loonwerker is ook wel eens geweest, dus heeft niet 62 jaar alle mest weg gestrooid
J asper
Onnozel

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrotron 128 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!