Foto van een Valtra broertjes.  Even opdrogen na een schoonmaakbeurt.. Foto is geplaatst door Wimariete op 26-04-2022 om 07:07:27, met 22 reacties.

Valtra Meerdere

+3
Wimariete
Foto van een Valtra broertjes. Even opdrogen na een schoonmaakbeurt.

Reacties

+3
RVM
Mooi Wim
+3
a3vandiejen
Staat er netjes bij.👌
+3
Rondeutz06
Keurig weer, altijd een dankbaar klusje
+1
johndeerebrabant
Staat er blinkend mooi bij
+1
deerefan
Dikke wesseler 😎
+2
Massey 2705
Mooi schoon voor de volgende klus ! Heb je nu ook nog een favorite model , waar van je zegt die rijd/werkt het fijnst ?
+3
Wimariete
@Massey 2705 ja. Ik rij en werk het liefste met de ouwe 8150 hitech. Donders fijne soepele trekker en een ontiegelijk taai karakter.
+3
Massey 2705
@Wimariete dat zal dan wel in onze leeftijd zitten.....! Haha 😉
Ik rij ook het liefste met mijn oudere MF,s
+3
Wimariete
+3
zettelmeyer
@Wimariete ligt nie aan de leeftijd denk ik maar ik rij ook graag op onze 6550 ipv de 143
+1
Wimariete
@zettelmeyer Top trekkers.
+2
valtradriver
@zettelmeyer oh kijk dan ligt het dus niet aan mij!
Heb zelf een 6850 hitech met vloeistofkoppeling en afgelopen jaar paar keer een nieuwere serie als leentrekker gehad,maar het wordt er allemaal niet beter op inderdaad…..
+2
zettelmeyer
@valtradriver de nieuwere Valtra's rijde op de weg wel stuk beter met de vering etc. Maar opt erf int land zijn de oude Valtra's veel taaier fijne koppeling etc. De 6550 hebbe we sinds 2002 dus ben er zon beetje mee opgegroeid daar gaat je voorkeur dan ook wel na uit en gwn lekker simpel
+1
Wimariete
@zettelmeyer De nieuwere valtra,s zijn ook prima trekkers, rijden en werken ook prima. Maar de 8150 ben ik mijn bedrijf mee begonnen. Hij heeft me bijna nooit in de steek gelaten. Voor een relatief kleine trekker heeft hij gigantische prestaties geleverd waar menigeen met grote ogen naar heeft staan kijken. Ik ben verknocht geraakt aan deze trekker. Hij kan bij mijn niks meer fout doen. Daarnaast is hij nog steeds volop in bedrijf. En zoals eerder omschreven, is hij soepeler met schakelen dan de N121. En het machtige geluid van deze 6 cilinder klinkt mij altijd als muziek in de oren. De T202 is ook een machtige trekker, maar mijn medewerker rijd altijd met deze trekker. Ik krijg eigenlijk de kans niet om er aan te wennen. Zit zelf altijd op de mobiele kraan of een andere trekker. Verder heb ik niks met vario. Voor deze trekker met maaiarm ideaal volgens het personeel, maar ik heb vroeger altijd gemaaid zonder vario, en nooit gemist.
+2
CoenNijenhuis
@Wimariete hoe bevallen de banden onder de T, blijven deze wel heel?
+1
Wimariete
@CoenNijenhuis tot nu toe gaat dat prima. Rijd stabieler dan met de vorige banden en deze zijn een stuk breder dan de vorige. Dus minder insporing. 650/60/26,5 Alliance. Liggen ook wel op silagewagens.
+2
radium45
@Wimariete Wat had je hiervoor op liggen? Toevallig Conti?
Nadeel van Alliance, zeker onder een lege silagewagen is dat heel veel banden van hun hoogteslag hebben. Vaak maar een paar millimeter maar ramgek wordt je van dat gestuiter achter je. Bij Staja/Reesink al veel discussie over geweest met Alliance en die dan weer de schuld gaf aan de velgenfabrikant..
+1
Wimariete
@radium45 hiervoor lag er BKT voorop. Deze konden het gewicht niet aan. Deze Alliance doen prima. Heel goed rijgedrag . Tot nu toe geen problemen.
+1
radium45
@Wimariete onder een silagewagen is het niet alles. Beetje low budget band.
+2
yoohan
Je heb een mooi rijtje trekkers staan Wim, hoef je je zeker niet voor te schamen. Hebben ze al veel uren ook?
+3
Wimariete
@yoohan De 8150 bijna 14000 uur, N122 ruim 9000 uur en de T202 7250 uur.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Valtra ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!