Foto van een Lanz Bulldog D 1506, gespot te Scherpenheuvel afgelopen zondag. Menig Pelgrim kent Scherpenheuvel wel, zelfs liedjes werden er over gemaakt 'te voet naar scherpenheuvel' van de  marlets.

Lanz Bulldog D 1506

+9
erik9831
Foto van een Lanz Bulldog D 1506, gespot te Scherpenheuvel afgelopen zondag. Menig Pelgrim kent Scherpenheuvel wel, zelfs liedjes werden er over gemaakt 'te voet naar scherpenheuvel' van de marlets.

Reacties

+7
stijn-de-bock
Appart met die kraanbanden vooraan, ikzelf was die dag voor de eerste keer in scherpenheuvel.
+5
erik9831
@stijn-de-bock vind het wel iets hebben, die bandjes, moet vlot rijden zijn denk ik
+3
Wimariete
Ook een hele mooie a.c. er naast
+3
stijn-de-bock
@Wimariete met een vendeuvre motor in.
+6
erik9831
@Wimariete heeft enkele jaren terug de prijs gewonnen voor mooiste tractor bij een rondrit hier in de buurt. Ik kan alleen maar beamen dat het een mooie trekker is.
+4
a3vandiejen
Schitterend.
+4
johndeerebrabant
Mooi
+3
johndeerebrabant
Mooi
+3
Towaberg
Nog bekenden tegengekomen?
+4
erik9831
@Towaberg iemand dat graag frietjes eet 😁 en nog iemand, maar kan hem helaas niet thuisbrengen.
+2
stijn-de-bock
@erik9831 die tweede is @valere reynders denk ik.
+3
erik9831
@stijn-de-bock heb Valere nog nooit gezien. De man zat op een stoeltje naast het spring kasteel met vliegtuig op, met snor. Ik heb hem al eerder gezien, maar kan totaal niet zeggen van waar juist.
+4
draaipiet
Prachtig

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Lanz Bulldog D 1506 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!