Foto van een Fendt 722 Vario, we zijn los. Ik loop nog flink achter met mijn werk waardoor de beesten nog niet in de wei zijn. Dus het meeste eerst maar eens maaien, hebben we meteen voorraad voor kom

Fendt 722 Vario

+3
wotan2
Foto van een Fendt 722 Vario, we zijn los. Ik loop nog flink achter met mijn werk waardoor de beesten nog niet in de wei zijn. Dus het meeste eerst maar eens maaien, hebben we meteen voorraad voor komende winter. Ook het maaien heb ik maar even uitbesteed, kan ik verder met het uitmesten voor de mais.

Reacties

+1
casejxu
Ik lees dat behoorlijk moet uitbesteden. Is dat daar ook duurder geworden door dat alles duur is? Of valt het bij jou nog mee?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 722 Vario ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!