Foto van een Massey Ferguson 2705Foto van 1997 denk ik ,  de nieuwe grondput voor mest opslag leeg rijden .Dit was een goedkope 10 tons  tank.  Netjes over geverfd , en op echte vliegtuig banden ...!

Massey Ferguson 2705

+9
Massey 2705
Foto van een Massey Ferguson 2705

Foto van 1997 denk ik , de nieuwe grondput voor mest opslag leeg rijden .
Dit was een goedkope 10 tons tank. Netjes over geverfd , en op echte vliegtuig banden ...! Ik had eigenlijk werk zat in de varkens stallen , maar 1x per jaar een paar weken mest rijden is me hobby. Maar dit duurde wel erg lang voor dat de put leeg was....!

Reacties

+16
Massey 2705
Na de emigratie uit Nederland, gewoon weer mest rijden met de ketsplaat..

(klik om te vergroten)

+7
wilbertkw
Je pompt de trekker vol met de andere trekker met pomp? Mooie foto ook door de spiegeling
+8
Massey 2705
@wilbertkw ja , de andere pomp/ mixer , helpt de mesttank sneller vullen. Deze put is 6 meter diep . Dan duurt het lang voor dat je tank vol is. Zo gaat het in 3 a 4 minuten en je kan weer verder.
+6
a3vandiejen
Prachtige foto.
+5
Svendt28
Zalige foto! 👌
+2
Rondeutz06
Prachtige foto's, gaat het nu nog met een grondput 25 jaar later?
+1
Massey 2705
@Rondeutz06 ja , de grondput is de goed koopste vorm van mest opslag. ( mits je de juiste klei heb ) op sommige van mijn fotos kan je er meer van zien.
+3
Zoete
Mooie foto van een nog mooiere combinatie 👍 hoeveel M3 was/is de grondput?
+2
Massey 2705
@Zoete deze mest put ongeveer 6000 ton. Maar dat was toen die net gegraven was. Der blijft nu altijd een meter in zitten , dat is zo dik , het loopt niet naar de pomp toe. ( mijn mixers zijn te kort)
+4
Hidde Gröniger
Mooie foto/combinatie
+3
Towaberg
Prachtige foto Jaco! Jij hebt een mooie verzameling foto’s 👌👌👌
+2
kramer
Mooie actie foto`s Jaco.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 2705 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!