Foto van een Fendt 307 CGisteravond de laatste vaste mest naar het maisland gebracht. Toch maar even 3 gewichten extra bij gehangen voorop om toch voldoende druk op de voor wielen te houden. Dit na er

Fendt 307 C

+2
dutchgamer
Foto van een Fendt 307 C
Gisteravond de laatste vaste mest naar het maisland gebracht. Toch maar even 3 gewichten extra bij gehangen voorop om toch voldoende druk op de voor wielen te houden. Dit na ervaring met een zwaardere vracht toen er maar 2 gewichten op zaten.

Reacties

+2
stijn-de-bock
Mooie fendt.
+3
dutchgamer
@stijn-de-bock dankje. Hij is ook mooi zuinig met schudden en harken op de 750toeren aftakas. En die vloeistof koppeling en geremde voorwielen zijn ook fijn. Die wil je niet meer missen.
+2
Towaberg
Alweer een mooie foto, je bent op de goede weg 👍
+3
dutchgamer
@Towaberg dankje. Van fouten kun je leren en van tips wordt je beter.
+2
Towaberg
@dutchgamer graag gedaan, inderdaad een mens kan altijd nog wat bijleren 👍

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 307 C ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!