Foto van een John Deere 6420, mijn werk van vandaag en gisteren; de pot leeg scheppen.. Foto is geplaatst door wotan2 op 28-04-2022 om 23:46:59, met 3 reacties.

John Deere 6420

189 foto's van @wotan2

+2
wotan2
Foto van een John Deere 6420, mijn werk van vandaag en gisteren; de pot leeg scheppen.

Reacties

+1
Fendt926Driver
Kun je het rechtstreeks in de mestbak kippen of heb je er nog een kipper tussen staan?
+3
wotan2
@Fendt926Driver ik schep het op de gang van de mestschuif, en als de kipper er is schep ik deze vol vanuit deze gang. Dit omdat ik anders steeds een kantje van 15 cm omhoog moet, en dat is zo’n gebuts.
Met de kipper brengen we het naar de verschillende percelen. Binnenkort komt de loonwerker en die laad op het land de strooiers vol. Die heeft dan zoveel capaciteit dat ik daar met mijn voorladertje niks kan gaan doen, daarom is rechtstreeks uit de stal al helemaal geen optie.
Normaal gebeurd dit werk net voor de voorjaars drukte, maar zoals ik al schreef, loop ik achter met mijn werk en is het dus alles tegelijk. Gelukkig hebben we loonwerkers, zodat ik de achterstand toch wat kan in lopen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6420 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!