Foto van een Steyr 9094. Eerste helft eerste snede erin.. Foto is geplaatst door Baltus_steyr op 29-04-2022 om 18:13:41, met 11 reacties.

Steyr 9094

+2
Baltus_steyr
Foto van een Steyr 9094. Eerste helft eerste snede erin.

Reacties

claasfendt
Hoe was de opbrengst?
marco2250
@claasfendt silo zit mooi vol
Baltus_steyr
@claasfendt goed! ongeveer 19 hectare ingekuild waarvan er een bunder of 7 de koeien al een keer in geweid hebben. Daar stond dan gebruikelijk minder in, maar de rest stond zeker al een goede pak op.
Fendt926Driver
Dan mag je hopen dat de 2e helft er niet bijop moet.
dx11
@Fendt926Driver mag ik zo vrij zijn te vragen waarom niet?
Fendt926Driver
@dx11 korte silo met een 2e deel eerste snede die je als een rijkuil bijop je sleufsilo maakt.
Kan natuurlijk maar een 2m hoge 1e snede kuil voor 100 koeien gaat niet heel snel met je voersnelheid.
+2
Baltus_steyr
@Fendt926Driver er komt hier nog wel een 2 de snede bij op, maar niet zoveel als we vandaag ingekuild hebben. We hebben hier achter de oude stal meerder en korte kuilen naast mekaar zitten. Ideaal is het zeker niet, maar we moeten het ermee doen. En nu worden de kuilen helaas wat hoger dan ik graag zie. Maar we moeten maar roeien met de riemen die we hebben!
+1
Case5130
Hoe bevalt dat met de vorenpakker als kuilwals?
+1
2850Johndeere6R
@Case5130 slim bedacht ja ik ben ook wel benieuwd naar het resultaat.
+1
Baltus_steyr
@Case5130 Nou, ik heb het afgekeken van @MRVNDT ! Ikzelf heb er wel eens over nazitten denken maar nooit gedaan. nu maar eens geprobeerd. normaal heb ik een betonblok erin hangen van 800 kg. Ik schat dat dit maar een kg of 400 is, maar ik druk hem lichtelijk aan met de fronthef. Ik heb wel het idee dat ik de kuil wat strakker vlak krijg....Resultaat zien we als we het plastic eraf halen om er een snede er over heen te kuilen...of als hem gaan uitkuilen...!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Steyr 9094 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!