Foto van een Ford Meerdere  op 26 maart 2022 werd er een werkdag georganiseerd voor Ford, Fordson en County tractoren in Meddo. Uit heel Nederland kwamen de liefhebbers van deze tractoren hier naar to

Ford Meerdere

+3
oldtimergek
Foto van een Ford Meerdere op 26 maart 2022 werd er een werkdag georganiseerd voor Ford, Fordson en County tractoren in Meddo. Uit heel Nederland kwamen de liefhebbers van deze tractoren hier naar toe.

Reacties

+1
MF 2725
Mooi materiaal.
Lucas Ensing
Mooie foto met prachtige Ford's. Lijkt wel een beetje bij Thedinga achter de werkplaats vroeger😀
oldtimergek
@Lucas Ensing In mijn jaren als trekker monteur bij Thedinga hadden ze deze types nog niet.
Lucas Ensing
@oldtimergek Wel bij de vestiging op het industrieterrein toch? Daar zat aan de achterkant toch de trekker afdeling?
Ik heb op LTS Emmalaan gezeten begin jaren 80 en gingen regelmatig even kijken bij Thedinga. Toen werd de Sierra geïntroduceerd en deden ze veel Cosworths raceklaarmaken. Vesting in Emmen Centrum herinner ik mij niet zo, wel dat daar de Kwik Fit zat.
+1
oldtimergek
@Lucas Ensing ik werkte er van 1970 t/m 74 in de hoofdstraat.
MF 2725
@oldtimergek Dat was het tijdperk van de 1000 serie?
+1
oldtimergek
@MF 2725 ja dat was het, maar ook nog wel veel Fordsons.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Ford ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!