Foto van team haspel. De valtra met de slangenhaspel en uitsleepbok om het kanon uit te slepen en de new holland voor de pomp om de haspel van water te voorzien.Zo is beregenen een kinderspel. Haspel

Tractors Diverse

+2
stannetje96
Foto van team haspel. De valtra met de slangenhaspel en uitsleepbok om het kanon uit te slepen en de new holland voor de pomp om de haspel van water te voorzien.

Zo is beregenen een kinderspel. Haspel naast de sloot en pompen maar. Pomp en haspel kunnen zo aan elkaar blijven wat erg makkelijk werkt met het verzetten. Als de haspel binnen is, is het een kwestie van zuigarm optillen en het kanon optillen om vervolgens een meter of 70 vooruit te rijden. Daarna kan de zuigarm en het kanon weer omlaag, hydraulisch. Hierdoor draait met 10 minuten de haspel weer.

De sloot word gevuld door een elektropomp die een 500 meter verderop uit een bron staat te pompen. De pomp kan de haspel niet helemaal bijbenen maar omdat de haspel toch af en toe een paar uur stil staat is dit geen probleem.

Op dit moment worden de plant sjalotten beregend die wel aan wat water toe zijn. Er word ongeveer 25 mm opgegooid en de haspel pakt met dit rustige weer ongeveer 80 meter breed mee.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Tractors Diverse ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!