Foto van een John Deere 6130R met Laumetris dumper geladen door een Doosan DX 140W. Komende paar nachten werken aan de weg.

John Deere 6130R

1.065 foto's van @Fast Eddy

+5
Fast Eddy
Foto van een John Deere 6130R met Laumetris dumper geladen door een Doosan DX 140W. Komende paar nachten werken aan de weg.

Reacties

+3
Massey 2705
S,nachts aan de weg werken , dat is weer eens wat anders , of doe je dat wel meer ?
+1
Fast Eddy
@Massey 2705

Ja inderdaad. Ik probeer zo min mogelijk in de nachten aan het werk te zijn, nachtwerk is voor ongedierte luid een uitspraak van een collega. De enigste keren dat ik in de nacht werk is als ik storingsdienst heb of als mijn pieper van de brandweer gaat.
+2
zettelmeyer
Quote Reactie van @Fast Eddy:
nachtwerk is voor ongedierte luid een uitspraak van een collega.

Dacht altijd dat ze zeide nachtwerk is voor veeboeren en hoeren
Fast Eddy
@zettelmeyer

Het is maar net wat je onder nachtwerk verstaat. Om 3:30 beginnen de eerste vrachtwagens en couriers busjes ook alweer te rijden.
+1
Massey 2705
@Fast Eddy daar heb je gelijk in hoor , ik zelf doe vaak ook om 3.30 a.m beginnen , varkens laden is nu eenmaal nacht werk.
Maar je heb toch je nachtrust gehad , en je houd je ritme.
Ik kan me voorstellen , een brand weer alarm , is ook niet elke nacht . Maar heel de nacht op een trekker , zou ik ook tot het minimal houden....
+1
Fast Eddy
@Massey 2705

Levend vee laden is vaak nachtwerk. Ik denk dat het ook beter is voor de rust tijdens het laden. Een brandweer inzet kan soms ook de hele nacht duren, maar dat is gelukkig niet vaak. Meestal maar 1 of 2 uurtjes. De hele nacht alleen maar trekker rijden hoef ik gelukkig niet. Tot dat de dumper vol is sta ik aan de schep. Dan vliegt de tijd zo om.
case 745 xl
Hoe bevalt die kieper?
Fast Eddy
@case 745 xl

Deze dumper huren wij. De kwaliteit valt niet tegen. Maar het is geen Veenhuis of VGM.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6130R ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!