Foto van een Fella wierser/hark, zo de laatste hectares eerste snede leggen in de wiers😎. Foto is geplaatst door Valtrapowerr op 05-05-2022 om 16:38:26, met 14 reacties.

Fella wierser/hark

Valtrapowerr
Foto van een Fella wierser/hark, zo de laatste hectares eerste snede leggen in de wiers😎

Reacties

newholland6640
Laagste gronden meeste opbrengst dit jaar
+1
GerbertXL
Iets dunner bij mij 😁

(klik om te vergroten)

casejxu
@GerbertXL vond 't bij ons al tegenvallen
GerbertXL
@casejxu dit is een van de betere stukken. Ik heb een bunder of 8 die veel dunner is en 2 bunder waar je de zwelen amper ziet.
casejxu
@GerbertXL pfff ganzen?
GerbertXL
@casejxu klopt
Ruben-Wind
@GerbertXL waarom maai je dan?
JD 6110
@Ruben-Wind de groei is er toch uit.. En gezien de droge omstandig heden maar gewoon af maaien zodat er nog een beetje 2de snede kan groeien . Zelfde taferelen als 2 jaar terrug
Ruben-Wind
@JD 6110 waarom is de groei er uit? Hier zit er nog behoorlijk wat vocht in de bodem, als er eerst geen regen komt zal het groeien van een 2de snee ook tegen vallen denk ik.
JD 6110
@Ruben-Wind omdat het zolang koud is geweest. De percelen die vorige week zijn gemaaid lopen ook weer hard uit. Voor zolang het dan duurt met vocht in de grond
+3
Ruben-Wind
@JD 6110 mwa, dacht ik voor 2 jaar terug ook. Buurman maaide 2 week later toen en had wel een mooie snee gras. Verschild ook per gebied, 1e snee midden mei is niet laat hier.
+1
GerbertXL
@Ruben-Wind ik wil de taferelen van vorig jaar liever niet herhalen, hele dikke eerste snee en slecht melken. Dus ik ben wat bang dat als ik nu m'n kans niet grijp het juni word voordat ik wat kan. En ik ben biologisch, nu ben ik veel onkruid voor en dat is ook wat waard.
+1
trekkerdockter
Wel een knappe wierser👌Gerbert

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fella wierser/hark ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!