Foto van een Valtra Valmet 8950.Nieuwe Schuttingkanaal Roswinkel.. Foto is geplaatst door Lucas Ensing op 06-05-2022 om 22:05:59, met 7 reacties.

Valtra Valmet 8950

+2
Lucas Ensing
Foto van een Valtra Valmet 8950.Nieuwe Schuttingkanaal Roswinkel.

Reacties

+3
Wimariete
Top materiaal.
+1
BoerCorne
@Wimariete hier in de buurt rijd niemand valtra, ik heb werkelijk geen idee of het een goed of n slecht merk is.
+1
Valtra man
@BoerCorne bestaat zoiets als een slecht en goed merk? 🙂
Wimariete
@BoerCorne overal is wel eens wat. Ook bij Valtra natuurlijk. Maar door elkaar genomen ben ik erg tevreden over Valtra,s. Mijn medewerkers hebben bij meerdere bedrijven gewerkt, met meerdere merken trekkers, en die geven aan dat er bij ons erg weinig kapot gaat of iets niet goed functioneert. Daar hou ik me aan vast. Persoonlijk vind ik het erg fijne trekkers om mee te werken. Ik heb zelf ook overal wel met verschillende merken gewerkt, en ben nog steeds van mening dat de Valtra nergens voor onder doet.
+4
MF 2725
Prachtige Valtra Valmet.
+4
Valtra man
Die is in hele goede conditie gehouden 👍 knappe foto

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Valtra Valmet 8950 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!