Lekker zaterdagje grasknippen. Volgende week gaat het volle bak los.. Foto is geplaatst door hermanjohndeere op 07-05-2022 om 20:22:47, met 12 reacties.

New Holland T 7070

hermanjohndeere
Lekker zaterdagje grasknippen. Volgende week gaat het volle bak los.

Reacties

hermanjohndeere
Zoek de verschillen.

(klik om te vergroten)

new holland koen
@hermanjohndeere Andere trekker er tussen? Eentje gesneuveld?
hermanjohndeere
@new holland koen noop zijn 2 verschillende combi’s.
new holland koen
@hermanjohndeere Ja nu je het zegt, de maaiers op de bovenste foto zijn ook een nieuwer model dan die op de onderste foto.
Is daar nog duidelijk verschil te merken tussen het oude en nieuwe model maaiers?
+1
dutchgamer
@new holland koen mij vallen eerst de anders gekleurde velgen op.
hermanjohndeere
@new holland koen goed gezien. Zit eigenlijk geen verschil in. Bovenste combi heeft alleen wat rondere kappen is net 1 jaartje nieuwer voor de rest zelfde techniek.
new holland koen
@hermanjohndeere Oke, weet je zeker dat de kneuzers ook hetzelfde zijn?
Dacht dat de vingers verschillen, bij het nieuwe type kunnen ze minder ver draaien door een andere bevestiging als het goed is. Maar hier merk je verder geen verschil aan dus?
+1
hermanjohndeere
@new holland koen volgens mij zijn die het zelfde. Maar kan maandag wel even kijken. Bij de andere maaier die weg is waren ze wel anders inderdaad. Maar die deden het ook goed.
new holland koen
@hermanjohndeere Oke, misschien is die overgang dan niet tegelijk geweest met de verandering van de kappen.
wart
Mooi werk! Volgende week kraan in de hoek en gras in?
+1
hermanjohndeere
@wart nee kraanwerk gaat ook gewoon door. Veel lasange kuilen dus kraan kan op klus blijven staan en anders s avonds ff op en neer rijden. En voor de rest van de week beetje bij springen op de wagen of transporttank.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland T 7070 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!