Foto van een John Deere 8R, dinsdag begonnen met de 24 rijer.. Foto is geplaatst door catfan55 op 08-05-2022 om 15:03:52, met 8 reacties.

John Deere 8R

+1
catfan55
Foto van een John Deere 8R, dinsdag begonnen met de 24 rijer.

Reacties

jammermaarhelaas
Zeggen ze daar Cat tegen een JD?
mdoornekamp
@jammermaarhelaas denk net zo sterk
jammermaarhelaas
@mdoornekamp

Ooit in een boek over de geschiedenis van JD gelezen dat in de VS mensen van John Deere en Caterpillar elkaar persoonlijk kenden in de periode dat er bij JD de eerste praktijktesten met een hefinrichting gedaan werden, dat ze samen ontwikkelingen van motoren bespraken. Vind zoiets altijd bijzonder, zulke namen, en dan informele omgang. Net als destijds Henry Ford, Edison, Firestone, en ben er vast nog wel wat vergeten, kwamen bij elkaar op de barbeque (ooit iets van op youtube gezien).
mdoornekamp
@jammermaarhelaas ok dat is idd wel een beetje opmerkelijk. Maar ook wel weer logisch. Ontwikkeling van machines was toen misschien nog wel lastiger dan tegenwoordig. Dan kun je elkaar beter een beetje helpen
+1
catfan55
@jammermaarhelaas hij staat inmiddels onder JD, mijn fout! Maar nog steeds geen juiste mapjes voor de nieuwe 7 & 8R..
Jotke
Quote Reactie van @catfan55:
nog steeds geen juiste mapjes voor de nieuwe 7 & 8R..

Die missen we bij nog wel meer merken.🙈

Deze types zijn inmiddels 2 1/2 jaar op de markt.

Welk type is dit?
+1
catfan55
@Jotke 8R280

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 8R ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!