Foto van een Lanz Bulldog,de oudste deelnemer vandaag op de trekker trek in verrebroek.. Foto is geplaatst door stijn-de-bock op 08-05-2022 om 18:47:00, met 10 reacties.

Lanz Bulldog

+5
stijn-de-bock
Foto van een Lanz Bulldog,de oudste deelnemer vandaag op de trekker trek in verrebroek.

Reacties

+2
schluterman
Hoe ver kwam hij Stijn?
+6
stijn-de-bock
@schluterman eeuuh,ik was aan het babbelen en heb niet goed opgelet😅🤩🚜
+6
Controle
@stijn-de-bock gij???? Babbelen??? Alleeeee
+2
schluterman
@Controle dat doet Stijn helemaal niet 😉
+2
collin ihfan
@schluterman rond de 80 mtr 😀
+2
stijn-de-bock
Ik heb er ook een miniatuur van

(klik om te vergroten)

Trouwens een van de enige miniaturen in mijn verzamelingetje waar ik geen van heb wie de fabrikant is,ik weet wel dat het 20 jaar geleden al een duur ding was,ik heb het gekocht van een handelaar die toen zijn allerlaatste spullen aan het verkopen was met 60 procent korting en heb het ook altijd een prachtig miniatuur gevonden, het zit anders in elkaar dan andere miniaturen en weegt ook minstens 3 keer zoveel dan bv een siku.
+2
Kramer U800
Waarschijnlijk een D8500 of D9500 door de stalen wielen.
1046
@stijn-de-bock heb je ook een goede foto van "de sleepwagen" ??
+1
stijn-de-bock
@1046 eigenlijk niet,het was de eerste keer dat deze is gebruikt, gemaakt door de gebroeders stuer die oa ook de keep on moving van de ntto en nog redelijk wat andere sleepwagens hebben gebouwd.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Lanz Bulldog ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!