Foto van een John Deere 5095M. Als proef samen met Groenoord een warmtebeeldcamera (thermische) camera opgebouwd op mijn trekker. Nu testen of ik weidevogels, hazen en reeën eerder kan zien als het b

John Deere 5095M

+3
JoramH
Foto van een John Deere 5095M. Als proef samen met Groenoord een warmtebeeldcamera (thermische) camera opgebouwd op mijn trekker. Nu testen of ik weidevogels, hazen en reeën eerder kan zien als het blote oog.

groenoordbv.nl/warmtecamera-op-trekker-redt-weidev…

Reacties

+1
deufi
Een hikvision camera gemonteerd?
+2
JoramH
Jep, ben zelf hikvision dealer dus dat was niet zo moeilijk, is in de werkplaats even mooi in kleur gespoten. In het kastje erboven zit een 4g modem met wifi. Het eerste idee was om het kastje van plastic te doen, maar omdat je dat niet mooi kunt spuiten hebben we een metalen kastje gepakt. Echter was het bereik van wifi en ontvangst van 4g slecht in het kastje zelf dus heb er inmiddels 2 antennes uitsteken zoals je op de andere foto kunt zien.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 5095M ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!