Foto van een Werklust WG 18 de eerst vlak gekregen met de verdeler. Foto is geplaatst door langeniebange op 09-05-2022 om 22:27:37, met 5 reacties.

Werklust WG 18

673 foto's van @langeniebange

langeniebange
Foto van een Werklust WG 18 de eerst vlak gekregen met de verdeler

Reacties

BuvaM
Heel bruikbare combi zo.
Wat is jouw indruk voldoende kracht op de rotoren?
Nadeel van de wormwielvertragingen vind ik het grote verlies.
Een kleinere overbrenging en groter hydrauliekmotor geeft meer koppel op de rotoren.
Ooit eens een uitgebreide gezien, ik meen dat bij deze de tanden elkaar niet kunnen raken: aan iedere wormwielkast een motor met gelijkstroommotor voor synchroon toerental vervolgens de draairichting van rotoren verwisselbaar en inschakelbaar. Toen was alles mogelijk, tegengesteld, gelijke draairichting naar beide kanten en gebruik van maar één rotor.
langeniebange
@BuvaM valt mij allemaal heel erg mee ik kan er 1 keer overheen zonder dat ik hoef bij te remmen, dat was ook de bedoeling en dat ziet er tot nu toe wel goed uit en mooi hoeken opzetten met de vork ervoor
van-engelenhoven
Waarom verdeler ipv grasvork
langeniebange
@van-engelenhoven gaat veel sneller

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Werklust WG 18 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!