Foto van een John Deere 6320De eerste 15ha gras gemaait. Er zat aardig wat op op de meeste stukken. Ik heb dit jaar voor het eerst geprobeerd in de D groep te rijden. Normaal gaan we in c4 12,7. Ik he

John Deere 6320

dutchgamer
Foto van een John Deere 6320
De eerste 15ha gras gemaait. Er zat aardig wat op op de meeste stukken. Ik heb dit jaar voor het eerst geprobeerd in de D groep te rijden. Normaal gaan we in c4 12,7. Ik heb nu in d2 14.8 en d3 17,1 gereden en de d1 valt met 11,5 mooi er tussen in met groepen schakelen. Op plekken waar minder gras stond door waterplassen in de winter heb ik in d4 gereden met 21km/h. De trekker is goed taai gelukkig en kan de maaiers met het opschakelen weer goed op snelheid krijgen en houden.

Reacties

+1
2850Johndeere6R
Kortom een werk paard dus🦾
dutchgamer
@2850Johndeere6R jaja en dit is het stuk waar die het meeste werk mee had omdat dit 5 jaar terrug opgehoogd en opnieuwmingezaaid was. Hier stond een fors pak grad op.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6320 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!