Foto van een Massey Ferguson 6270.Vandaag de 1e snede weg laten werken. Foto is geplaatst door wilbertkw op 10-05-2022 om 08:44:35, met 7 reacties.

Massey Ferguson 6270

+3
wilbertkw
Foto van een Massey Ferguson 6270.
Vandaag de 1e snede weg laten werken

Reacties

+3
Lars_MF
Mooie combinatie👌🏻👌🏻
+2
wilbertkw
@Lars_MF ben hier de hoeken aan het opharken zodat ik straks vlot door kan gaan. Dat deed ik hiervoor met Landini cabrio en dat was handiger kortere draaicirkel en sneller op en afstappen. Maar om de hakselaar voor te zijn is deze meer geschikt 😉
+1
Lars_MF
@wilbertkw is prachtig werk met zulke trekkers👌🏻
joozt
Het lag er netjes bij Wilbert! 👌
wilbertkw
@joozt wat dat betreft ben ik wel eens benieuwd wat handig is. Ik die altijd naar eigen inzicht en zo dat je meestal ruime kopakket maar nog nooit met hakselaar meegeweest. Maar eens keer doen😉. Maar vandaag geen tijd moest Abraham zetten 🍻
joozt
@wilbertkw dan moet je dat maar eens doen ja! 😃 Ruime kopakker vind ik ook altijd prettig! En de hoeken een beetje mooi rond gemaakt scheelt ook veel! Hoe is de opbrengst?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 6270 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!