Case IH Puma 160 CVX laatste 4ha grasland frezen. Hier heb ik vandaag nog de balen afgehaald. Hoop donderdag de maïs er in te hebben.

Case IH Puma 160 CVX

+5
sybren
Case IH Puma 160 CVX laatste 4ha grasland frezen. Hier heb ik vandaag nog de balen afgehaald. Hoop donderdag de maïs er in te hebben.

Reacties

casejxu
Trekker naar wens?
+1
sybren
@casejxu nou en of. Is een zaligheid voor de perswikkelcombinatie. Superstil. Goede climatcontrol. Moet wel aan de adbleu wennen, ben zomaar een jerrycan leeg.
casejxu
@sybren vind ze nog wel eens traag reageren. Op omkeer bijvoorbeeld. Hoe ervaar jij dat?
+1
sybren
@casejxu ommekeer is idd trager dan de mx. Maar pakt zeer soepel op, bij de mx moest ik nog weleens de koppeling er bij doen om te doseren, anders stonden de wielen te slippen.
rickboer blija
Quote Reactie van @sybren:
Moet wel aan de adbleu wennen, ben zomaar een jerrycan leeg.

Hoeveel verbuik je dan? Wij zitten met onze mf op 1 liter per uur
sybren
@rickboer blija ik heb nog geen idee, is wel zo als hij zwaar werk moet doen als frezen of mest rijden dat hij dan meer adbleu neemt.
Pieter Buren
@sybren even naar de case dealer om de adblue uit te zetten. Ben je van het gesjouw met jerrycans af. Of een 1000L ibc met pomp kopen zoals deze: accudienst.nl/p48344/…#
BEboer
@Pieter Buren ik heb een vat van 200l doe er ongeveer 700 a 750 uur mee net een jaar eigenlijk. Vorig jaar voor dat vat denkik iets meer als 100euro dit jaar 300 🤦‍♂️
reinder-mf
Prachtig plaatje! Heegermeer op de achtergrond? Of is het de andere kant
+1
oanejorrit12
@reinder-mf slotermeer, als je inzoomt zie je al die windmolens bij lemmer ook
Valtrapowerr
Prachtige foto!!
arjanvw
Mooie foto! Grond zal wel aardig droog zijn als je er eerst nog een snede gras afgehaald hebt. 2 ruggen uit één varken snijden lukt niet zeggen ze weleens. Misschien valt het mee!😉
PieterA
@arjanvw Dan heb je wel een voordeel als het in het groeiseizoen met bakken uit de lucht komt.
arjanvw
@PieterA zou kunnen, maar als het te droog is met de start van een plantje, valt het vaak niet mee. En hangt ook af wat voor grond het is.
+1
sybren
@arjanvw is een gok, dit perceel is altijd te nat of te droog. Na de eerste snede valt de latere snede altijd tegen. Ik heb er drains in getrokken, en nu maar eens maïs proberen. Perceel heeft de naam: hongerskar. Dat betekent zoiets als: alles wat je er aan dieren inzet lijd honger. We zullen het zien...
arjanvw
@sybren Dan is het het proberen waard! Wat voor soort grond is dat?
+1
sybren
@arjanvw klei op veen. Maar is maar een heel klein laagje klei.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case IH Puma 160 CVX ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!