Hakselaar fuseert met bunkerrooier – Claas Jaguar 9700 Terra XXEen op het eerste gezicht vreemde combinatie blijkt in het gebruik verrassend veel voordelen te hebben. Daarbij is de eigen inbreng van

Claas Jaguar 9700 Terra XX

+1
AgriTrader
Hakselaar fuseert met bunkerrooier – Claas Jaguar 9700 Terra XX

Een op het eerste gezicht vreemde combinatie blijkt in het gebruik verrassend veel voordelen te hebben. Daarbij is de eigen inbreng van het jonge loonwerkbedrijf HPL Landtechnik bij de ontwikkeling en daadwerkelijke uitvoering van hun zelfgebouwde hakselaar met bunker behoorlijk indrukwekkend. Dit is de Claas Jaguar 9700 Terra XX.

Ontdek meer over deze bijzondere combinatie: agritrader.org/test-rapport/…

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Claas Jaguar en hebben de trefwoorden zelfbouw , hakselaar , bunkerrooier , Agri Trader Test Jaarboek , Claas Jaguar 9700 Terra XX en Holmer Terra Dos T2 geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!