Foto van twee Energic's, model 511. 2 dezelfde, maar zoveel verschillen. Ronde spatborden de andere hoekige spatborden. Met dynastar (starter/alternator in 1 systeem) en de andere dient gestart te wor

Energic 511

+12
erik9831
Foto van twee Energic's, model 511. 2 dezelfde, maar zoveel verschillen. Ronde spatborden de andere hoekige spatborden. Met dynastar (starter/alternator in 1 systeem) en de andere dient gestart te worden met handhendel. We hadden deze namiddag even de tijd om ze beiden eens naast elkaar te zetten. Leuk momentje vond ik zelf.

Reacties

+8
stijn-de-bock
Magnifiek mooi Erik.
+6
Rondeutz06
Prachtig zo met elkaar
+6
Svendt28
Prachtige foto, in deze goed bewaarde originele staat zijn zo een tracteurkes het mooist. 👍👌
+7
toonvanbergen
Zeer mooie foto van unieke tractoren!
+6
a3vandiejen
Eigenlijk altijd leuke foto's met deze bijzonder mooie trekkers.
+2
Minitauro
Mooie foto!

Wie heeft eigenlijk de Energic trekkers geproduceerd, zijn deze van franse makelij?
+5
erik9831
@Minitauro zijn inderdaad Franse makelij. Zijn gebouwd geweest in Villefranche-sur-Saône, nabij Lyon. Fabriek staat er ook nog voor een deel. Zijn verschillende Franse merken daar ontstaan, simplex is er nog eentje. De fabriek zelf was établissement patissier.
+2
Minitauro
@erik9831 Kijk dat zijn leuke weetjes 👍
+2
schluterman
@erik9831 prachtig stel bij elkaar
+2
draaipiet
Schitterend stel
+1
JD3010
Ook droog bij je.
+4
erik9831
@JD3010 was hoog gras dat ik vorige week gemaaid heb gehad. Verder staat alles voorlopig nog redelijk groen. Zal nog een paar dagen zijn, en ook alles ros hier denk ik 😄
+5
erik9831
Is blijkbaar de meest rossige plek daar net 😂

(klik om te vergroten)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Energic 511 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!