Foto van een Landini 13000, hoekje grasklaver gemaaid. De droogte slaat hier al keihard toe.. Foto is geplaatst door Ritchie op 11-05-2022 om 21:57:38, met 13 reacties.

Landini 13000

+6
Ritchie
Foto van een Landini 13000, hoekje grasklaver gemaaid. De droogte slaat hier al keihard toe.

Reacties

+4
Svendt28
Prachtige Landini! 👌
+6
Zoete
Mooie combi.👍 Hoe breed is deze maaier? Pk's genoeg lijkt mij.
+1
Ritchie
@Zoete

Maaier is 2.70. Ben nog niet tevreden over het maaibeeld maar dat is een ander verhaal.

(klik om te vergroten)

+2
J asper
@Ritchie Hangt er ook raar achter zo op foto, maar er zal toch wel iets niet goed staan ik heb nog nooit problemen gehad met het maaibeeld.
Ritchie
@J asper

Ja maaier loopt vlak tijdens maaien voor zover ik het kan meten met waterpas. Denk inmiddels dat het in de trekker zit en niet in de maaier.
wilbertkw
@Ritchie ook al eens andere mesjes geprobeerd? In mesjes kan ook verschil zitten
+1
Ritchie
@wilbertkw

Messen zijn al eens gewisseld. Het probleem zit hem in dat de buitenkant dieper (dus korter) maait dan de binnenkant. Dit zie je vooral als de baan ernaast maait zegmaar. Moet nog wat dingen checken hebben hem pas sinds vorige zomer.
Pieter Buren
@Ritchie ik kan het niet goed zien op de foto, maar zit er een veer die op of af kunt spannen op de maaier? Misschien staat die niet goed ingesteld.
+4
Towaberg
Hier heb ik 11 maanden op gewacht! Maar het was de moeite waard 😉
Prachtige 13000😍
+3
a3vandiejen
Schitterende foto.
+2
florisrobben
Schitterend span
+1
caseboy
Zeer mooie landini.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Landini 13000 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!