Er zat troep in de tank van de 148. Dus de boel er maar afgehaald. Door de tijd heen was de motor behoorlijk smerig geworden dus maar even na de stoomcleaner toe.Volgens mij mag je deze trekkers wel s

Massey Ferguson 148

+3
KlaasM
Er zat troep in de tank van de 148. Dus de boel er maar afgehaald. Door de tijd heen was de motor behoorlijk smerig geworden dus maar even na de stoomcleaner toe.
Volgens mij mag je deze trekkers wel slepen, maar als je broertje net een andere kar gekocht heeft kan je dat ook direct proberen 😁

Reacties

+2
wim-same
@KlaasM kou broertje heeft wel een hele mooi kar gekocht. 3500 kg ?
+2
newholland-
@wim-same wij denken het zelfde 🤣🤣
+1
KlaasM
@wim-same klopt 3500 Kilo
+2
Kramer U800
@KlaasM Waarom een 3 asser? Dan mag je minder laden. Met een tandem asser mag je in verhouding meer laden.
hooidonk
@Kramer U800
Ik denk dat een 3-asser langer heel blijft bij zwaar gebruik?

Maar ik snap je gedachte, onze tandemasser mag ook 3500kg wegen, terwijl hij maar een leeggewicht van ergens in de 500kg heeft. Die heeft een wettelijk laadvermogen van bijna 3000kg.
Met een drie asser ben je leeg sowieso al de helft zwaarder. Achter een luxe wagen hou je dan al gauw niet veel laadvermogen meer over.

Maar zo'n 3-asser is wel gaaf natuurlijk!
KlaasM
@hooidonk deze weegt leeg maar 875. Dat viel me alles mee.
Kramer U800
@hooidonk Om nog maar niet over de banden slijtage te beginnen 😆 Als je een degelijke tandem asser hebt met grote wielen dan gaat het ook best lang goed hoor, wij hebben er één die kan kiepen van Hapert. 4 m lang. Ik snap dat je voor de lengte wel voor een 3 asser gaat, als je aanhanger bijvoorbeeld 6 of 8 meter is.
+2
newholland-
@KlaasM Je broertje heeft wel een dikke(Volvo)car aangeschaft 💪💪👌
+2
wim-same
@newholland- Mag wel ook voor zo'n aanhanger.
+2
newholland-
@wim-same zoiets lijkt me ook wel wat ,kan ik bij jullie in de buurt is met een toertochtje mee rijden 😇
+2
Rondeutz06
@newholland- dat is leuk hoor
+1
KlaasM
@newholland- dit is mijn auto. Zelf heeft ie er nog iets groter voor staan.

(klik om te vergroten)

Tundra
+2
newholland-
@KlaasM Dikke car zoiets moet je gewoon hebben om veilig te rijden met een behoorlijke oprij aanhanger Ik zie er te veel scharen met zware aanhangers maar vaak wel verkeerd beladen.
+1
hooidonk
Dikke combi! 💪🏼

Nu nog zo veel mogelijk klusjes er voor zien te bedenken 😜

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 148 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!