Hier zie je  C.J.P. Koenis (Hoogwoud) × met een Valtra 6400.  In de openlucht werkplaats voor onderhoud. Met een beetje wind waait de olie al alle kanten op... Dan zo maar.

Valtra 6400

+1
Valtra-Fordpower
Hier zie je C.J.P. Koenis (Hoogwoud) × met een Valtra 6400. In de openlucht werkplaats voor onderhoud. Met een beetje wind waait de olie al alle kanten op... Dan zo maar.

Reacties

Valtrapowerr
Kun je in die schuur ernaast ook niet terecht? Op een voergang oid kun je ook wel olie verversen ed toch?
Valtra-Fordpower
@Valtrapowerr die voergang staat vol. Met voer. 😄 Andere voergang is mij te verweg. Heb in 2 kantoor units alles aan gereedschap en dergelijke, alleen past daar natuurlijk geen trekker bij
Valtrapowerr
@Valtra-Fordpower Aha nee dan is dat niet handig! Hopelijk mag er eindelijk gebouwd gaan worden
2850Johndeere6R
Dat met jullie schuur loopt toch al wat een jaren?
Valtra-Fordpower
@2850Johndeere6R 30juli 2020🔥
2850Johndeere6R
@Valtra-Fordpower De tijd vliegt voorbij het voelt als vorig jaar😅
+1
Valtra-Fordpower
@2850Johndeere6R hoe ouder je wordt hoe sneller het gaat. De jaren vliegen voorbij.
+2
roscho
Quote Reactie van @Valtra-Fordpower:
hoe ouder je wordt hoe sneller het gaat

Het is net andersom. De tijd blijft steeds even snel/langzaam gaan, maar als je ouder wordt, gaat je lichaam langzamer. Daarom lijkt het voor ons idee dat alles steeds sneller gaat.
Verder duurt alles wat nieuw is langer. Hoe lang van tevoren was je als kind niet zenuwachtig voor je verjaardag. Maar nu je ouder bent, wil je die verjaardag het liefst vergeten. Je 80ste verjaardag heeft eigenlijk niks nieuws meer. Als je oud bent, is er maar weinig meer nieuw (of het zou de geboorte van een kleinkind of zelfs de plaatsing in het bejaardentehuis moeten zijn....). Er is dus ook maar weinig om nog naar uit te kijken.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Valtra 6400 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!