Nog even terug denken aan deze mooie donderdagavond van vorige week, toen we met de buurman nog wat balen naar huis gereden hebben.Omdat de stukken allemaal achter de stal lagen, kon mooi de Hatz een

Hatz TL 17

+11
hooidonk
Nog even terug denken aan deze mooie donderdagavond van vorige week, toen we met de buurman nog wat balen naar huis gereden hebben.
Omdat de stukken allemaal achter de stal lagen, kon mooi de Hatz een keer mee doen. Met z'n nieuwe zuigerveren heeft hij eigenlijk nog niet echt kunnen werken, dus het was wel een keer goed voor hem, al had hij hier nog opvallend weinig moeite mee. Maar hij gaf nog een hoop blauwe rook, waarvan ik hoop dat het nog de extra olie van het monteren van de cilinders is en dat de boel nog een beetje moet inlopen.
Het leverde in ieder geval wel een warm plaatje op, van deze oude strijder. Je zit trouwens opvallend lekker op het ding, de zit is prima.

Reacties

+5
Rondeutz06
Prachtig mooi trekkertje
+3
Towaberg
Zal best wel een zware lading zijn voor de hatz! Jammer van de moderne plastic rond de balen, anders was het een perfecte foto geweest, nu is hij gewoon heel mooi 👍
+3
hooidonk
@Towaberg
Wie weet komen er nog een keer kleine pakjes op de kar!
+1
Towaberg
@hooidonk dat zou gaaf zijn 👌
+5
hendry-blokzijl
Prachtige trekker, en een superfoto!!
+5
Hannesman
Mooi lading achter de Hatz👌
+2
a3vandiejen
Prachtige combi en foto.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Hatz TL 17 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!