Bij toeval ontdek ik (nu pas) mijn aantekeningen schrift van m'n avonturen met Cebeco. Dit is 1 van de vele pagina's van rapportage nieuwe trekkers in R'dam voor dat ze op de trein naar 't Oosten ging

Same Antares 100

+8
WaterDeutzer
Bij toeval ontdek ik (nu pas) mijn aantekeningen schrift van m'n avonturen met Cebeco. Dit is 1 van de vele pagina's van rapportage nieuwe trekkers in R'dam voor dat ze op de trein naar 't Oosten gingen.
Er mankeerde dus wel het een en ander aan nieuw en was de preventie niet overdreven.

Reacties

+4
WaterDeutzer
Wat zaken waar ik tegenaan liep in m'n 2e jaar. Het begon toen allemaal al goed in de soep aan 't lopen.

(klik om te vergroten)

Project rond chimkent Kazachstan

(klik om te vergroten)

Project van die foto waar complete motor in een kraan hangt.

(klik om te vergroten)

Wel repareren, maar daarna geen goede olie.

(klik om te vergroten)

Roeien met de riemen die je dan bij je hebt.
+4
Rondeutz06
@WaterDeutzer Mooi om weer terug te vinden.
+4
WaterDeutzer
Quote Reactie van @Rondeutz06:
Mooi om weer terug te vinden.

Ik zou mijn eerdere uitspraken nog eens kunnen controleren met dit schrift.😅 Maar dit gaat wel veel verder in detail. Ik plaats het om te laten zien dat het een aflopende zaak was daar.
+3
verse koe
@WaterDeutzer met daar, bedoel ebij Same? Weet niet op hoeveel trekkers dit is en hoe dit bij andere merken zou zijn. Maar veel niet in orde op een nieuwe machine
+1
WaterDeutzer
Quote Reactie van @verse koe:
met daar, bedoel ebij Same

Ik heb een paar weken terug een week lang gepost over mijn werkzaamheden voor Cebeco in UZB, KAZ en RUS begin jaren '90. De testen waren in Rotterdam af fabriek in verzamelgebouw.
+1
verse koe
@WaterDeutzer weet ik. Heb ze met plezier gelezen. Verbaasd me dat er zoveel mankementen zijn aan een trekker af fabriek. Dat ze ze kapot krijgen in het oosten verbaasd me dan weer niet
+3
boerontour
Wat ik hier uit opmaak, is dat er vooral na incaseren, van vooral europese sibsidies, de aandacht verslapte, druk ik t zo correct uit?
+1
WaterDeutzer
Quote Reactie van @boerontour:
druk ik t zo correct uit

Cebeco verkocht als particulier bedrijf (CIP) complete landbouwprojecten met gewassen, machines en assistentie naar de nieuwe ex-Sovjet landen. Direct aan de overheden. Daar was geen subsidie mee gemoeid zover ik weet.
+3
langeslagdiesel
1 zeer herkenbaar punt is het kachel element. Onze laser’s hebben we omgebouwd naar systeem deutz. De combinatie kachel 100% en ( werk ) verlichting maakte van een taaie 6 pitter een bejaarde truttenschudder. Met het ronde balen persen,en wikkelen was het soms je redding om op het laatste moment als de te persen baal 98% vol was en de scharen open gingen om de vertraagde laatste slag van het wikkel proces op te vangen je licht uit te doen. Anders was de brommer in het vooronder uit. Met het licht uit en de koppeling ingetrapt klom hij dan net van de 900 rpm weer naar boven om het netje er om te doen en de andere baal te lossen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Same Antares 100 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!