Foto van een John Deere 6145R met Veenhuis dumper van Gebr. Hartenhof BV  (Assen) ×. Deze dumper heeft nog het oude afdeksysteem. Het duurt lang voordat hij over de lading ligt en hij rolt scheef op.

John Deere 6145R

1.059 foto's van @Fast Eddy

+3
Fast Eddy
Foto van een John Deere 6145R met Veenhuis dumper van Gebr. Hartenhof BV (Assen) ×. Deze dumper heeft nog het oude afdeksysteem. Het duurt lang voordat hij over de lading ligt en hij rolt scheef op.

Reacties

+2
valmet6400power
Maar het gaat altijd sneller dan zelf elke vracht een netje erover heen trekken en weer eraf halen en oprollen dus ik zou me er niet al te druk om maken als dat het alternatief is..
Fast Eddy
@valmet6400power

Dit is de oudste dumper. Die gebruiken we ook het minste.
+2
zettelmeyer
Ziet er nog strak uit als dit de oudste kieper is
+1
Fast Eddy
@zettelmeyer

Ze ruilen jong in.
+1
zettelmeyer
@Fast Eddy ivm de gele velgen?
hobbyboer
@zettelmeyer denk het wel, jong inruilen is immers een stuk leuker als je inruil nog wat waard is
+1
zettelmeyer
@hobbyboer ja klopt kan een goede strategie zijn. Helemaal voor loonbedrijf etc. Ik probeer er zo lang mogelijk op te passen en wel nieuw te kopen
Fast Eddy
@zettelmeyer

Hoe bedoel je dat? 🤔
zettelmeyer
@Fast Eddy was meer gekheid om de gele velgen nie zo veel uur kunnen make😜
Fast Eddy
@zettelmeyer

Ik dacht al dat het iets in die richting moest wezen.
Er zit wel een kern van waarheid in. De trekkers gaan ruim voor de 10.000 uur weg.
+1
valmet6400power
@Fast Eddy
Ik denk ook niet dat je als (serieus) loonbedrijf door moet rijden met de hoofd trekkers als die zoveel uur hebben.. Als je betrouwbaarheid wil kun je beter elke zoveel jaar leasen en vernieuwen dan weet je waar je aan toe bent per draaiuur. Overigens is een 7810 of 1455 of iets in die trend daarentegen wel leuk om erbij te hebben voor beetje hobby 😄
+1
Fast Eddy
@valmet6400power

Het ligt er ook aan in hoeveel jaar je de 10.000 draaiuren bereikt. De dumper trekkers draaien het hele jaar door. De overige (5) trekkers wisselt van dag tot dag. De keerzijde van al dat inruilen is dat er op de 6530 na geen oudere trekkers meer zijn. Soms is dat wel handig voor kleine klusjes.
+2
MaxxuM4ever
@valmet6400power uitstoot is in de aannemerij ook een steeds grotere rede om trekkers te vernieuwen, dat Loonbedrijf met die gele new hollands gespecialiseerd in cultuurtechniek uit het dorp heeft daarom ook aardig vernieuwd in zijn machine park. Met een 8340 of een TM kun je niet meer aan de normen voldoen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6145R ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!