Foto van een Case International Maxxum 5150.Na lange tijd het TF account maar weer eens opgestart!. Foto is geplaatst door hebbink op 22-05-2022 om 13:48:40, met 13 reacties.

Case International Maxxum 5150

+5
hebbink
Foto van een Case International Maxxum 5150.
Na lange tijd het TF account maar weer eens opgestart!

Reacties

+2
MaxxuM4ever
Das nog een nette maxxum
dx11
Is dit zo'n 4 meter fella? Zonder kneuzer dan?
hebbink
@dx11 4 meter met kneuzer
dx11
@hebbink dapper.maait dat mooi met dat zwenkwiel dr achter? Of wil dat net als een getrokken maaier alleen maar de greppel in?
hebbink
@dx11 ik vind het mooi maaien, hier hebben we geen greppels he haha
+1
JohnDeere5085
Hoe maait zon combinatie? lijkt me wat meer in balans op t kopakker als 3 meter met kreuzer die trekker zelf helemaal heft.
+1
hebbink
@JohnDeere5085 ja klopt zeker. En dan ook nog een meter breder. Hij trekt wel wat hoor en je hebt wat ruimte nodig met uitklappen en in de schuur. Laatst naar een tripple wezen kijken maar blijf toch liever zo maaien. Kun je mooi voor je kijken. Bevalt goed.
+3
Fendt926Driver
[quote="@hebbink" p="5893524"]Laatst naar een tripple wezen kijken maar blijf toch liever zo maaien. Kun je mooi voor je kijken. Bevalt goed.

Waarom kun je met een tripple niet mooi voor je kijken dan?

(klik om te vergroten)

Perfect overzicht met een tripple maaier.
+3
hebbink
@Fendt926Driver ook daar moet je steeds rechts kijken om de lijn aan te houden. Kijk toch liever voor me. Heb ook geen Rufa haha..

Wellicht nog een keer de stap naar GPS, dan lijkt het me wel mooi.
2850Johndeere6R
Mooie spullen hoor!
105ls78
Prachtig materiaal..
inter844-s
Nette trekker ziet er goed uit👍

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International Maxxum 5150 en hebben de trefwoorden maxxtrac en Grasmaaien geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!