Foto van een John Deere 6200, ook maar es wat proberen. Foto is geplaatst door maaarte op 22-05-2022 om 14:01:17, met 6 reacties.

John Deere 6200

+1
maaarte
Foto van een John Deere 6200, ook maar es wat proberen

Reacties

Pieter Buren
Mooie tank.
maaarte
@Pieter Buren Dankje, ik heb hem pas gekocht. Was voor mij een onbekend merk, dus hier even rondgekeken en toen zag ik dat jij hem ook hebt. Bevalt die goed? Ook een 5 m3?
Pieter Buren
@maaarte Wij hebben ook een van 5 kuub. Bevalt mij prima. Is wel wat verbouwd, omdat ze niet berekend zijn op zware bemesters (die jij er achter hebt lijkt niet echt zwaar). Zijn volgensmij vrij oude tanks van voor de bemestertijd. Die van ons ligt een dikkere as onder en die is verder naar achteren verplaatst omdat anders de voorkant omhoog komt. En het frame onder de tank is verstevigd. Van het U-frame is zegmaar een koker gemaakt.
@Gerrit GBo heeft ook zo'n tank.
Die van jou zit wel een andere pomp op zie ik.
maaarte
@Pieter Buren Bedankt voor de info! Hangt idd geen zware bemester aan, is een Mezo (daar zoek ik ook nog een gebruikers-ervaringen van 😂). Hier is ook het frame wat verbouwd om de bemester eraan te kunnen hangen.
+1
Pieter Buren
@maaarte zo zag hij er ongeveer 25 jaar geleden uit. Toen nog met vliegtuigbanden en zelfbouw bemester.

(klik om te vergroten)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6200 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!