Foto van een Rivierra Casalis Pers, pers stond een beetje in onbalans, als het kanaal vol hooi zat begon het dissel omhoog te wippen. (Pers hangt in gatenbalk hef) zat te denken aan een paar gewichten

Rivierra Casalis Pers

+5
sybren
Foto van een Rivierra Casalis Pers, pers stond een beetje in onbalans, als het kanaal vol hooi zat begon het dissel omhoog te wippen. (Pers hangt in gatenbalk hef) zat te denken aan een paar gewichten voorop te hangen vooral omdat ik er nu ook een pakkenslede bij heb. Tot mijn verbazing kwam ik erachter dat je de linker wiel as een gat kunt opschuiven. Dus het wiel is nu 15cm naar achteren gemonteerd. Gekke Fransen, maar wel doeltreffend!

Reacties

+3
WaterDeutzer
Leuke ontdekking!
+1
Steyr.frl
Dit hebben de latere ook nog,ik had het zelfde euvel.
Binnenkort wel oppassen als je een bocht maakt,ging bij mij net goed..

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Rivierra Casalis Pers ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!