Foto van een Mc-Cormick MC 130, even schuilen voor een regenvlaag, blij dat het weer wat omgeslagen is nog geen grote hoeveelheden maar toch wel 30a35mm afgelopen week. Nu even kijken wnr we de 2e sne

Mc-Cormick MC 130

+2
BEboer
Foto van een Mc-Cormick MC 130, even schuilen voor een regenvlaag, blij dat het weer wat omgeslagen is nog geen grote hoeveelheden maar toch wel 30a35mm afgelopen week. Nu even kijken wnr we de 2e snede er af gaan doen staat op de natte stukken goed gras de iets drogere stukken flauw en 1 zandkop gwn niks 😅 denk dat we nog een weekje wachten.

Reacties

Ruben-Wind
Bevallen die Lego steen muren wat?
BEboer
Quote Reactie van @Ruben-Wind:
MC

Ja eigenlijk wel je kan er makkelijk op wandelen je kan er een zandzak op kwijt makkelijk te verzetten maar wandfolie is verreist want is nt luchtdicht. Ideaal zou zijn als ik de blokken nu 15 a 20cm zou opgieten dan is het mooi vlak ipv nu die tanden.
+1
MulderDeutz1
@BEboer Zijn er niet van die eindblokken zonder tanden?
+1
BEboer
@MulderDeutz1 jawel daarom dat ik ook nt opgiet mss dat er ooit nog een laagje opkomt 😅
+2
dx11
Quote Reactie van @BEboer:
blij dat het weer wat omgeslagen is

Van mij mag het wel weer droog worden voordat het weer zon klotenjaar wordt als vorigjaar
J asper
@dx11 Gellukig heeft niemand dat voor het zeggen🙈 want qua weer kom vorig jaar niet mooier op onze grond.
Deutz-Fahr-Rijder
@J asper ja precies, vorig jaar was haast perfect kwa weer voor ons.
Deutz-Fahr-Rijder
@J asper ja precies, vorig jaar was haast perfect kwa weer voor ons.
+1
claasfendt
@dx11 hier in het oosten kunnen we elke week wel wat water gebruiken
+1
cb6520
@dx11 van mij mag het nog wel even door regenen
+1
BEboer
@cb6520 hier was vorig jaar ook uitermate goed enkel de 150mm in mei was iets teveel... Daarom dat we nu 3kg eiwit en nog wat eiwitbijproducten moeten bijvoeren om fatsoenlijk te melken. Maar blij dat we eens ruim ih ruwvoer ziten.
JD 6110
Strakke kuil ! Aan de andere kant nog een keer blokken ?
+1
BEboer
@JD 6110 zou wel tof zijn maar dan raken we niet meer id sleufsilo's 😉 tractorfan.nl/picture/1437399/…
Valtra man
@BEboer mooie boerderij, mag ik vragen van waar je bent?
BEboer
@Valtra man ik woon in Aalter tussen gent en brugge. En zo mooi is het nt hoor ben iets te gierig en te arm om alles strak in gepollierde veton te hebben.
Valtra man
@BEboer ik heb het bekeken op luchtfoto uit je andere topic en zag er wel mooi georganiseerd uit 👍 in jullie streek alles mooi vlak, ik passeer er wel eens af en toe.
+1
BEboer
@Valtra man ja alles is mooi vlak enkel de verkaveling is hier slecht en ieder perceel heeft wel meerdere knotwilgen maar we hebben van elks wat van een droge zandkop tot een onberijdbaar moeras dat houd het spannend 😂

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick MC 130 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!