Foto van een International Yumbo (graafmachine). Foto is geplaatst door Albert Peters op 24-05-2022 om 17:27:44, met 8 reacties.

Geen

+3
Albert Peters
Foto van een International Yumbo (graafmachine)

Reacties

+4
Albert Peters
Een international 3964 van ong 1975
Gezien langs de Achtienkavels in Nieuwkoop
+1
roy jd3130
Ik weet niet of hij hem nog gebruikt 2 jaar geleden nog wel .hij heeft nu een etec
+2
Albert Peters
@roy jd3130 ik wilde deze al jaren fotograveren maar ik zag daar nooit iemand behalve een grotehond die heel hongerig naar me keek maar vanmorgen liep de eigenaar op het erf
+1
roy jd3130
@Albert Peters oke hij had ook een poos een belarus voor de voerwagen maar die zie ik niet meer .hij is met die etec vaak aan het graven in het land maar wat daar het id van is
draaipiet
Een typerende kraan die je in die tijd best veel zag
+1
langeslagdiesel
@draaipiet mee leren draaien op de mobiele variant. Liepen er toen der tijd ( rond 1980) drie hier in de buurt wat ik weet. Waarvan ook 1 servo kruishandel variant. Ik heb ook een keer een hele kudde van die modellen te koop zien staan bij de domeinen. Het NL leger had ze dus ook.
draaipiet
@langeslagdiesel Ja klopt rond 1980 zag je ze best veel

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Geen ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!