vandaag voor het eerst het 2de type van de baliwrap wikkelcombinatie in de praktijk testen. Foto is geplaatst door rubenv op 27-05-2022 om 13:04:32, met 11 reacties.

Fendt 818

+5
rubenv
Vandaag voor het eerst het 2de type van de baliwrap wikkelcombinatie in de praktijk testen

Reacties

+2
a3vandiejen
Wat een gevaarte, prachtig hoor.
Johny power
Van wie is die fendt?
GerbertXL
Dat ziet er al heel heel wat professioneler uit dan die wonderlijke creaties van het eerste uur. Ben benieuwd of het wat word.
johndeerebrabant
Echt een dikke trekker
catfan55
Mooi idee en wat Gerbert zegt, het ziet er inderdaad netjes uit! Toch heb ik m’n bedenkingen bij zo’n concept. Ik snap goed dat het met ronde balen combinaties ook goed kan maar dit is toch wel iets anders.

Na alle ontwikkelingen & kosten ben je niet nog steeds goedkoper uit om gewoon een 2e trekker voor een losse wikkelaar te zetten?

Gewicht? Alles door 1 spoor in een hele trein, zou misschien een issue kunnen zijn of worden.
+1
catfan55
Begrijp me niet verkeerd, niks dan lof dat je dit probeert!, de wereld valt en staat bij mensen die “out side of the box” denken en pionieren in hun gekozen veld. Daar is dit een perfect voorbeeld van 👍🏻
+3
Baltus_steyr
@catfan55 er zal dan toch wel een reden zijn om het JUIST wel te proberen. En ja mocht het niet lukken dan heb je het in iig toch nog geprobeerd. Vindt het altijd wel mooi als mensen toch zelf wat proberen/pioneren!!! Ik houdt daar zelf ook wel van 😀
BuvaM
Quote Reactie van @catfan55:
Gewicht? Alles door 1 spoor in een hele trein, zou misschien een issue kunnen zijn of worden.

Daar heb ik ook mijn twijfels bij/ Vooral met een zware baal op de wikkelaar wordt de gewichtsverdeling ongunstig.
ipv die 3e as een 5e (zwenk)wiel maakt het een stuk gunstiger, besturing wordt er iets eenvoudiger van. Maar doorvoerhoogte van de baal verhindert dat momenteel.
+2
GROENEDEERE
Baliwrap?
Doet me denken aan bamihap 🤪
Nu moet je wel donders goed je snelheid met persen gaan aanpassen aan de wikkelaar.
Denk ook niet dat je zo het maximale uit de pers haalt.
Wel een mooie creatie zo en verder nieuwsgierig hoe het in de praktijk werkt
Jeroen-ford
trekkeronline.nl/2022/01/…

Knap werk hoor. 70.000 is dan wel weer een hele sloot geld

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 818 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!