Foto van een Ford 8210. Foto is geplaatst door jellehoekstra op 27-05-2022 om 21:09:38, met 11 reacties.

Ford 8210

jellehoekstra
Foto van een Ford 8210

Reacties

+11
harald vrieling
12 slechte foto s ... Pfff
+2
mdoornekamp
@harald vrieling van dezelfde trekker......
+4
walker1
@harald vrieling Inderdaad heel scherp zijn die foto's niet. Ook beetje overdreven om 13 x dezelfde trekker tijdens een pull te fotograferen. @jellehoekstra Zoek de volgende keer de 2 mooiste foto's uit en plaats die en delete de rest.
+2
harald vrieling
@walker1 13 foto's idd .
Daarom zeg ik 12 slechte
jellehoekstra
@harald vrieling dan kijk je toch de andere kant uit zeur niet
+3
mdoornekamp
@jellehoekstra het probleem is een beetje dat je meteen de hele start pagina vol zet. En foto's van anderen eraf drukt
+1
harald vrieling
+3
Fast Eddy
@harald vrieling en @walker1

Laatst werd er gesproken over een limiet van 5 foto`s per dag. Ik vind wel een mooi streven, dat voorkomt in ieders geval een hoop ergernis.
+1
Fast Eddy
@SJB533

Dit topic was ik even vergeten😊 maar komt wel dichtbij de kern van het probleem. De meesten hebben hun leven gebeterd. Soms zijn er helaas uitzonderingen.
Wat soms ook meespeelt is dat meerdere leden naar 1 evenement gaan en daar foto`s nemen en vervolgens plaatsen ze er 5 op dit forum. Vervolgens doen meerdere leden dat ook, waardoor het lijkt dat alle foto`s van 1 persoon komen. Dit is geheel volgens de regels dus dat mag gewoon. Ik kan best begrijpen dat andere leden het hinderlijk vinden om steeds foto`s van dezelfde trekker van het zelfde evenement te zien.
Ik zie dat meer als iemand die precies 99 kmh op de snelweg rijd. Je hebt dan de keuze om in te halen of er achter te blijven. Zo is dat met de foto`s ook. Je kan ze 1 voor 1 gaan bekijken of je bladert er snel doorheen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 8210 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!