Gister nog eens mooi met de brulbeer onderweg geweest, waar die in zn element is. Lekker hangen in de heuvels.

Challenger Terra Gator 2244

+3
Gister nog eens mooi met de brulbeer onderweg geweest, waar die in zn element is. Lekker hangen in de heuvels.

Reacties

+3
Mooi werken met uizicht zo in Eys.

(klik om te vergroten)

Cabview
+2
Fendt926Driver
Wel eens gereden daar in de heuvels.
Maar wel smalle wegen daar.
Hoe gaat dat met deze machine en de vele toeristen op die straatjes?

Ook wel opletten met welke kant je op bemest.
En altijd naar beneden draaien denk ik?
@Fendt926Driver

Als je echt het heuvelland in gaat is het gewoon ellende zeker in het weekend. Met 3 meter breed gaat meestal nog wel maar breder wordt het niet pretiger op onderweg. Het scheelt wel dat je heel wendbaar bent met een Terra Gator.

Ja de kont altijd met de hondegang aan de onderkant laten lopen en indd naar beneden draaien. Maar met de driewieler moet je weer net naar boven draaien.
Fendt926Driver
Quote Reactie van @TerraJohnDeerefan:
moet je weer net naar boven draaien.

Ik hoor ook dat je met hakselen (bijna) altijd aan de hoge kant moet rijden met de kar anders kan die makkelijk omver geblazen worden.
+2
@Fendt926Driver

Mwha dat valt wel mee, zo snel blaas je een kar niet om. En meestal ga schuif je eerder als dat je omkiept, dus wij hebben de karren liever aan de onderkant als ze beginnen te schuiven dat ze weg kunnen en niet meteen tegen de hakselaar aan hangen.
+1
huub
Quote Reactie van @Fendt926Driver:
Ik hoor ook dat je met hakselen (bijna) altijd aan de hoge kant moet rijden met de kar anders kan die makkelijk omver geblazen worden

Het probleem zit dan meer bij het scheef beladen, teveel tegen de zijkant blazen ipv in het midden van de kar. Lijkt me.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Challenger Terra Gator 2244 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!