Foto van een Lindner Lintrac 110 met AP kilverbak. Foto van 2 jaar geleden toen ik bij mijn vorige werkgever een Lindner mocht uitproberen voor het blad Trekker. Helaas na de test nooit meer op zo’n

Lindner Lintrac 110

+4
Fast Eddy
Foto van een Lindner Lintrac 110 met AP kilverbak. Foto van 2 jaar geleden toen ik bij mijn vorige werkgever een Lindner mocht uitproberen voor het blad Trekker. Helaas na de test nooit meer op zo’n fijne trekker mogen rijden. (2019)

Reacties

+1
CoenNijenhuis
Mooie lage instap, kan de koelbox ook nog op een andere plaats staan?
+1
Fast Eddy
@CoenNijenhuis

Ja hij kan ook in de cabine op het spatbord staan. Ik heb dat niet gedaan omdat ik de bekleding niet wilde beschadigen en vuil maken.
+1
Fast Eddy
@valmet6400power

Weer een uitlaat aan de verkeerde kant.😉
+1
roscho
"nooit meer op zo’n fijne trekker mogen rijden"
Het lijkt me inderdaad een trekker waar je na een poosje steeds meer van gaat houden. Trekker met karakter en niet een van een serie van duizenden.
+1
Fast Eddy
@roscho

Dat heb je mooi gesproken, zo is het wel. Ik heb altijd al een zwak gehad voor kleine merken of merken die geen eenheidsworst maken maar wel achter hun product staan. Daarom rij ik ook in auto`s waar er geen tientallen van rondrijden in de buurt.
+1
roscho
Quote Reactie van @Fast Eddy:
Ik heb altijd al een zwak gehad voor kleine merken of merken die geen eenheidsworst maken

Ik ook, daarom behoren Eicher, Schlüter, Bautz, Steyr (oudere), Lindner etc. tot mijn favorieten. Jammer genoeg is Lindner eigenlijk nog de enige die op de oude voet verder gaat, de andere worden allemaal opgenomen in de grotere concerns en gaan daarmee ook eenheidsworst produceren. Of ze konden het hoofd niet boven water houden en zijn verdwenen.
Fast Eddy
@roscho

Lindner heeft zich gespecialiseerd in berg trekkers en speciaalbouw. Daar is altijd wel markt voor. Trekkers met een laag zwaartepunt kan je ook nog voor andere dingen gebruiken. En ze blijven innoveren, ik heb het idee dat het bij de merken die zijn verdwenen te weinig gebeurde. Waardoor ze hun voorsprong op de rest verloren.
valmet6400power
@Fast Eddy
Een Bugatti? 😂
+1
roscho
Quote Reactie van @valmet6400power:
Bugatti

Bugatti is ook niet meer zelfstandig, maar behoorde tot het VW-concern en is vervolgens door VW weer ingebracht in het Ricac-concert, waartoe ook Porsche behoort autovisie.nl/nieuws/….
Het is nog wel steeds een merk met een eigen gezicht.
+1
Towaberg
Mooie Lindner👌

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Lindner Lintrac 110 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!