Trekker met een grappige tank. Geproduceerd tussen 1936 en 1939. Foto is geplaatst door WaterDeutzer op 30-05-2022 om 09:15:27, met 6 reacties.

Hanomag AR38

+5
WaterDeutzer
Trekker met een grappige tank. Geproduceerd tussen 1936 en 1939

Reacties

+3
Rondeutz06
Makkelijk te vervangen die tank. Misschien wat voor @a3vandiejen . Dan zal hij wel aan de deutz moeten 🤣
+3
Rondeutz06
@Rondeutz06 sorry hanomag 🙊🙊🙊
+3
a3vandiejen
@Rondeutz06 😂😂 Ja had ook een oplossing geweest...
+4
hendry-blokzijl
Die tank is denk ik een overblijfsel van de eerste trekkers van Hanomag, de WD R26 uit 1924 had namelijk ook al zo'n tank. Maar waarom ze zo'n vorm hadden🤷‍♂️ Wellicht zijn dit type tanks steviger of eenvoudiger te fabriceren. Of om zoveel mogelijk inhoud te creëren met zo min mogelijk materiaal? Wie het weet mag het zeggen 😉
+2
WaterDeutzer
Quote Reactie van @hendry-blokzijl:
Wie het weet mag het zeggen

Ik denk zoals jij al zegt: eenvoud. Maar bij trucks en trailers met een torderend chassis is een ronde tank de beste oplossing tegen scheuren wanneer deze kan verdraaien in de houders.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Hanomag AR38 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!