Foto van een John Deere 6430 Premium even een folie rekje in elkaar geknutseld.. Foto is geplaatst door case 745 xl op 30-05-2022 om 19:05:44, met 17 reacties.

John Deere 6430 Premium

+5
case 745 xl
Foto van een John Deere 6430 Premium even een folie rekje in elkaar geknutseld.

Reacties

deufi
Mooi rekje.
Mooi
wim-same
Waar dienen die wielen onder dat rekje voor ?
+1
Fast Eddy
@wim-same

Voor hoge hooi wiersen. Dat zie je ook steeds vaker bij het persen van grote pakken.
+2
wim-same
@Fast Eddy ik had vroeger platen onder de trekker gemaakt, dat hoge hooi wiersen niet gingen oprollen onder de trekker. Dat werkte ook goed
+3
Fast Eddy
@wim-same

Daarom wilde het loonbedrijf waar ik vroeger heb gewerkt ook geen rondebalenpersen met onder aanspanning.
+2
wim-same
@Fast Eddy maar alle machines hebben tegenwoordig onder aanspanning. ik had een plaat gemaakt, met een schuine kant aan de voorkant die het gewas zo onder de onder trekhaak door geleide. dan werkte ook heel goed.
vriesjan215
@wim-same Niet alle machines hoor Deze persen hebben wel een boventrekhaak😉
case 745 xl
@vriesjan215 klopt deze zit in de boven trekhaak
+2
Dennis_dB
@wim-same 2 weken terug toevallig een New Holland groot pak pers ook aangepast van onder naar boven aanspanning. De orginele John Deere trekhaken hangen 10 cm lager dan een Pateer.
+2
jmos
@Fast Eddy met een balenpers in de boventrekhaak wordt de ruimte onder de achterbrug niet groter toch? Ik heb zelf met de ondertrekhaak de heflatten boven de aftakas langs en dat bevalt mij beter dan andersom.
+1
Fast Eddy
@jmos

Dat klopt maar je hebt wel minder onderdelen waar gras aan blijft hangen.
+1
Siete
@Fast Eddy
De Kuhn persen die wij hebben draaien hebben ook boven aanspanning idd.
Bakker S
Haal je het karton bij de boer op het land van de rollen of doe je dat thuis?
+1
case 745 xl
@Bakker S die op de pers staan haal ik er thuis af die gaan toch bijna altijd wel op. Deze voorop laat ik in de doos en met de lege koker er weer in blijft de doos ook wel zitten.
john deere 7810
@case 745 xl

lijkt me ook beter dan in de volle zon. wel zorgen dat je klaar bent voor het donker. deze heeft namelijk geen koplampen op de breedtelampen

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6430 Premium ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!