Foto van een Volvo L90E. Vanaf dit jaar nieuwe banden op de silo. Autobanden vervangen voor vrachtwagen wangen. Geen ijzer en geen prut en gaat een stuk mooier met afdekken. Eigenlijk zou deze silo vo

Volvo L90

+4
DaanLek
Foto van een Volvo L90E. Vanaf dit jaar nieuwe banden op de silo. Autobanden vervangen voor vrachtwagen wangen. Geen ijzer en geen prut en gaat een stuk mooier met afdekken.

Eigenlijk zou deze silo vol moeten zitten, maar sinds dit jaar minder gras en opbrengst viel wat tegen.

Reacties

+1
huub
Ik kan natuurlijk niet zien hoeveel meter er vol achter zit maar je hebt nog ruimte genoeg.
DaanLek
@huub Ja klopt. Ene jaar is de silo te klein en het andere jaar hou je ruimte over. Mogen hier heel weinig mest en kunstmest uitbrengen en sinds een jaar of 7 geen graslandvernieuwing meer toepassen dus het is echt afhankelijk van het weer of we een beetje gras hebben ja of nee.
huub
@DaanLek jullie zitten in een "Rot Gebiet"?
DaanLek
@huub Ja klopt, te dicht bij een natuurgebied. Regels hier zijn veel strenger als in NL
rommert14
@DaanLek het schijnt zelfs erger te zijn als hier in dk. Wij melken 1100 koeien op anderhalf kilometer van een natura 2000 en toekomstig nationaal park...
NicolaasK
Waar is Dit? @DaanLek

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Volvo L90 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!