Advertentie in Duitse vakblad Profi in 1992. Foto is geplaatst door WaterDeutzer op 03-06-2022 om 12:13:28, met 15 reacties.

Schlüter Eurotrac

+5
WaterDeutzer
Advertentie in Duitse vakblad Profi in 1992

Reacties

+2
leonardvdm
Ik heb ze in Nederland nog niet gezien
+1
schluterman
Toch lopen er wel een paar in Nederland
+1
Schluterfan
@schluterman
Ik weet maar van 1 in NL, en dat is de 1400 van Peters. Er stond er ooit een op een veiling (1600), en Heesackers heeft ook ooit een 1300 gehad. Maar verder weet ik er geen. In Belgie loopt er ook maar 1. Die andere in Panningen was volgens mij een Duitse...

Waren veel te duur en door enkel een hoog laag in de versnellingsbak te verouderd.
+1
@Schluterfan in Baarle-Nassau stond er vroeger altijd een volgens mij.
+1
schluterman
@tractorquintentje dat Klopt dat stond mij ook altijd bij
+1
Schluterfan
@tractorquintentje

Das een grensgeval, trekker heeft nog op NL kenteken gestaan, maar nu niet meer volgens mij. Eigenaar woont in Belgie.
+1
@Schluterfan dat is die ene waar je het over had die in België loopt dan? Of is dat een 2e? 😁
+1
Schluterfan
@tractorquintentje
Idd, die ene die in België loopt.
+1
roscho
@Schluterfan Kühlkamp in Losser heeft een 1300 gehad. Ik weet niet of die er nog loopt, het bedrijf heeft een nieuwe eigenaar (Vossebeld) en die rijdt vnl. met JD's.
+2
Schluterfan
@roscho
Dat is misschien die, die in der tijd bij Heesackers is terecht gekomen. Weet ook ongeveer waar hij nu zit.
+2
schluterman
@roscho die heeft volgens mij alleen nog maar een Compact en een super. Mijn compact 850v komt daarvandaan de super 1050vl-special van marco schut komt er ook vandaan en heesakkers heeft nog een Compact 950v-6 met oude kiep cabine die komt er ook vandaan.
+1
16045HSX
@Schluterfan Hoeveel eurotracs zijn er in totaal gemaakt, even uit nieuwsgierigheid. Heb er jaren geleden 1 zien staan op een show in duitsland. Prachtige trekker.
+1
Schluterfan
@16045HSX
Alles samen 101, en enkele bij Egelseer. Al weet ik niet exact meer hoeveel hij er gebouwd heeft. Heb dat ooit geweten, maar mijn geheugen laat mij in de steek 🤦
+1
roscho
Quote Reactie van @Schluterfan:
Waren veel te duur

Schlüter had natuurlijk de naam van degelijk te zijn. Maar met de exemplaren uit Schönebeck schijnt nog wel eens iets te zijn geweest. Als je de naam van degelijkheid verliest, werkt dat natuurlijk ook niet mee, zeker als de prijs zo hoog is.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schlüter Eurotrac ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!